Een Microfoon Op Een Koptelefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Op Een Koptelefoon Instellen
Een Microfoon Op Een Koptelefoon Instellen

Video: Een Microfoon Op Een Koptelefoon Instellen

Video: Een Microfoon Op Een Koptelefoon Instellen
Video: Een koptelefoon +een microfoon 2024, April
Anonim

Een computer is slechts een systeemeenheid en een monitor. Om ten volle te profiteren van de mogelijkheden, hebt u randapparatuur nodig, zoals een koptelefoon, microfoon, luidsprekers. Alle apparatuur die op een computer is aangesloten, moet worden geconfigureerd.

Een microfoon op een koptelefoon instellen
Een microfoon op een koptelefoon instellen

Noodzakelijk

  • - pc;
  • - koptelefoon met microfoon.

instructies:

Stap 1

Multimedia-hoofdtelefoons met ingebouwde microfoon zijn uitgerust met twee ingangen. De microfooningang is rood gemarkeerd en de uitgang naar de hoofdtelefoon zelf is groen. De connectoren bevinden zich naast elkaar, verwissel elkaar niet. Steek beide stekkers in hun respectievelijke aansluitingen.

Stap 2

Elk randapparaat dat op de computer wordt aangesloten, moet worden voorzien van een geschikt programma. Meestal worden de stuurprogramma's automatisch geïnstalleerd. Als dit niet is gebeurd tijdens de eerste verbinding, controleer dan of er een schijf bij het apparaat is geleverd en installeer het programma zelf.

Stap 3

Na het aansluiten moet de koptelefoon met microfoon worden geconfigureerd. Klik op "Start", vervolgens op "Configuratiescherm" en het pictogram "Geluiden en audioapparaten". In het venster dat verschijnt, ziet u verschillende tabbladen.

Stap 4

Het instellen van de kwaliteit van de opname, het afspelen van geluiden via de microfoon gebeurt op het tabblad "Spraak". Om het microfoonvolume aan te passen, moet u deze aanzetten en de opties "Spraakopname", "Spraakweergave" gebruiken. Ga uit de buurt van de luidsprekers als er abnormale ruis in de microfoon is.

Stap 5

Test de hoofdtelefoon met microfoon in werking. Zeg iets in de microfoon - hoor je jezelf door de koptelefoon? Als dat niet het geval is, zet u de microfoon aan om af te spelen. Zoek hiervoor in de rechterhoek van de monitor, waar de klok staat, het luidsprekerpictogram. Dubbelklik erop met de linkermuisknop en verwijder het vinkje bij "Uit" in het vak "Volume", waar "Microfoon" staat. Zoek vervolgens "Opties" of "Eigenschappen" en vink het vakje aan voor microfoonversterking. Voor communicatie in Skype zijn deze instellingen voldoende.

Stap 6

Als het apparaat is geselecteerd voor het opnemen van nummers, kijk dan eens naar de geavanceerde opties. Om dit te doen, vinkt u het vakje aan op het tabblad "Parameters" - er verschijnt een nieuwe knop - "Instellingen". Schakel het selectievakje van geluid afspelen naar opnemen en klik op OK. Bovendien hebt u voor het opnemen speciale programma's nodig - audio-editors. Besteed aandacht aan Adobe_Audition_CS5.5_v4.0.1815.

Stap 7

Controleer het opnameniveau van de microfoon in het bedieningspaneel. Selecteer het tabblad Geluiden en audioapparaten, ga naar het tabblad Spraak. Het opnameniveau wordt aangepast door op de knop "Volume" te drukken. Zoek vervolgens de knop "Test" - het venster "Audio Device Test Wizard" verschijnt. Pas de volumeschaal aan met de bijbehorende schuifregelaar. Controleer de prestaties van de microfoon op de website

Aanbevolen: