Hoe Playstation 2-games Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Playstation 2-games Op Schijf Te Branden
Hoe Playstation 2-games Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Playstation 2-games Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Playstation 2-games Op Schijf Te Branden
Video: ШЕДЕВРАЛЬНЫЕ игры PS2! 2024, Mei
Anonim

Gezien de hoge kosten van originele Playstation 2-schijven, is het een goede manier om geld te besparen door uw games op dvd's te branden. De kosten van deze methode om nieuwe games te verkrijgen zijn onvergelijkbaar lager dan de kosten van zelfs maar één zo'n schijf, maar om ze op te nemen, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen en een beetje werken.

Hoe Playstation 2-games op schijf te branden
Hoe Playstation 2-games op schijf te branden

Het is nodig

Lege dvd-schijven (TDK, Verbatim, Philips, Sony, Fujifilm, Samsung, Memorex), dvd-brander en een gedecodeerde PlayStation 2

instructies:

Stap 1

De belangrijkste voorwaarde voor het afspelen van zelf opgenomen schijven is een gesplitste set-top box. Het opgenomen spel werkt op een niet-chipsettopbox.

Stap 2

Download het spel. In de overgrote meerderheid van de gevallen worden game-afbeeldingen gecomprimeerd in rar-archieven of 7zip-archieven (de laatste moet worden uitgepakt met 7zip-archiveringsprogramma's van elke versie of WinRAR van de nieuwste versie). Na dit proces zal de harde schijf de afbeelding van het spel bevatten (* MDF & MDS, * ISO, * NRG of een andere resolutie). Als de gedownloade map een groot aantal archiefbestanden bevat, moet u de eerste gearchiveerde op nummer selecteren (bijvoorbeeld 00 of 01) en de opdracht "Uitpakken" selecteren.

Stap 3

Installeer het Nero-programma (of Alcohol 120%, of DVD Descrypter, of ImgBurn, of CloneCD of UltraIso, het maakt niet echt uit) en brand hiermee afbeeldingen op schijven met een snelheid van vier of zes keer. Als de drive van hoge kwaliteit is, de settopbox van het nieuwste model is en de schijf van een gerenommeerde fabrikant is, kun je met een hogere snelheid opnemen. Om CD-R-schijven te schrijven, stelt u de snelheid in op zestien keer of hoger, de meeste stations ondersteunen geen lagere snelheid.

Stap 4

Test het spel. Als er bepaalde problemen optreden - de game wordt bijvoorbeeld niet gelezen door de console of de video's vertragen tijdens het afspelen, dan zijn er verschillende opties mogelijk. Ofwel het computerstation gaat kapot en is niet langer in staat om schijven van de juiste kwaliteit te schrijven, of de leeskop van het settopbox-station begint te falen, of het spelbeeld dat op de schijf is opgenomen, bevat softwarefouten. Een consistente uitzondering moet het probleem identificeren en stappen ondernemen om het te corrigeren.

Aanbevolen: