Hoe Een Schijf In Mp3-formaat Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijf In Mp3-formaat Te Branden
Hoe Een Schijf In Mp3-formaat Te Branden

Video: Hoe Een Schijf In Mp3-formaat Te Branden

Video: Hoe Carpass van CD30 OPEL-radio te verwijderen? 2022, December
Anonim

Ooit zorgde het MP3-formaat voor een revolutie in de wereld van digitale muziek, waardoor het mogelijk werd om audiobestanden meerdere keren te comprimeren zonder merkbaar verlies van geluidskarakteristieken. Op één cd kunnen enkele tientallen MP3-bestanden van de hoogste kwaliteit worden opgenomen. Dit kan worden gedaan met behulp van standaard Windows-tools.

U kunt een schijf in MP3-indeling branden op elke moderne computer
U kunt een schijf in MP3-indeling branden op elke moderne computer

instructies:

Stap 1

Een gemakkelijke manier om te branden zonder extra software werd geïntroduceerd in het Windows XP-besturingssysteem en sindsdien is de standaard cd-brander aanwezig in elke nieuwe versie van Windows. De manier om schijven te branden in Windows XP zal enigszins verschillen van die in Vista en 7.

Stap 2

Om een ​​MP3-schijf in Windows XP te branden, opent u de Verkenner door op het pictogram Deze computer te klikken of door met de rechtermuisknop op de knop Start te klikken. Klik op het stationspictogram (cd- of dvd-station) en sleep uw bestanden naar dit venster. U zult zien hoe uw audiobestanden worden toegevoegd aan het gedeelte voor lopende opnames. Plaats een lege schijf in uw station en klik op Bestanden op cd branden in de taakbalk. De wizard Schijf branden wordt gestart. U wordt gevraagd een naam voor de schijf in te voeren, waarna het opname- (brandproces) begint.

Stap 3

Om een ​​MP3-schijf in Windows Vista of 7 te branden, plaatst u een lege schijf in het station. Het schijfbrandmenu wordt geopend, waarin u het item "Bestanden naar schijf branden met Verkenner" moet selecteren. Voer in het dialoogvenster uw schijfnaam in (of laat deze ongewijzigd) en selecteer "Met cd-/dvd-speler" en klik vervolgens op "Volgende". U wordt gevraagd om bestanden voor opname over te brengen naar een nieuw venster. Doe dit en klik op de knop bovenaan het venster Branden op cd. De opname zal beginnen.

Populair per onderwerp