Hoe Iso Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Iso Op Schijf Te Branden
Hoe Iso Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Iso Op Schijf Te Branden

Video: Een .ISO-bestand branden op CD of DVD. 2022, November
Anonim

Er zijn veel verschillende bestandsindelingen, een daarvan is ISO, een speciaal gemaakte kopie van een schijf met alle informatie die erop staat. Als u dit bestand naar schijf schrijft, blijft de volledige bestandsstructuur van het oorspronkelijke medium behouden. De afbeelding kan op veel manieren worden verkregen, een ervan kan worden gedownload van een site. Dus in deze situatie is de vraag hoe de ISO op schijf te branden erg belangrijk.

Hoe iso op schijf te branden
Hoe iso op schijf te branden

Frequente fouten

Wanneer nieuwelingen met afbeeldingen werken, komen twee gevallen vrij vaak voor. De eerste houdt verband met het feit dat de gebruiker het afbeeldingsbestand downloadt en het vervolgens gewoon schrijft zoals gewoonlijk. De tweede is te wijten aan het feit dat het afbeeldingsbestand gemakkelijk genoeg te openen is met een archiver, wat ertoe leidt dat de gebruiker het uitpakt en de bestanden schrijft. Het moet gezegd worden dat de schijf niet zal werken met een van deze opties.

Correcte manieren om ISO op schijf te branden

Dus als de vraag hoe je ISO op schijf kunt branden behoorlijk relevant voor je is geworden, dan kunnen we zeggen dat de standaardtools van het besturingssysteem deze taak goed aankunnen. Het is noodzakelijk om de beste variant van de schijf te kiezen, afhankelijk van de grootte van het bestand dat is voorbereid voor opname, evenals van de mogelijkheden van uw schijf waarmee de opname zal worden uitgevoerd. Nadat de schijf is geselecteerd en in het station is geplaatst, kunt u de map "Deze computer" openen en in de verkenner het te branden bestand zoeken en erop dubbelklikken. Het proces begint nadat u op "Opnemen" hebt geklikt en als het selectievakje is geselecteerd in het veld dat verificatie aanbiedt, duurt de hele procedure iets langer. Dit gaat over de vraag hoe iso naar schijf te schrijven door middel van het besturingssysteem.

Beeld
Beeld

Voor degenen die twijfelen aan hun vermogen om deze procedure op deze manier uit te voeren, kan een andere optie worden aangeboden. Sprekend over het branden van ISO op schijf, moeten de mogelijkheden van gespecialiseerde programma's worden vermeld. Op dit moment zijn er een voldoende aantal, maar er zijn een aantal van de meest populaire onder gebruikers: ImgBurn, CDBurnerXP, Nero en anderen. U kunt overwegen hoe u ISO op schijf kunt branden met de CDBurnerXP-toepassing. Wanneer het programma wordt gestart, wordt een lijst met acties die hij kan uitvoeren beschikbaar voor de gebruiker. Hier moet u het juiste item selecteren en vervolgens op "OK" klikken. Vervolgens moet u de gewenste schijfkopie selecteren. U kunt bijvoorbeeld een Windows 7-image op schijf of iets anders branden. In hetzelfde venster wordt een schijf geselecteerd die geschikt is voor de gespecificeerde procedure, evenals een geschikte schrijfsnelheid. Direct na het selecteren en instellen van alle instellingen kunt u het proces starten. De voortgang van de opname wordt weergegeven in een speciaal venster. Een ander handig programma om dit probleem op te lossen is Nero. Het onderscheidende kenmerk kan een vrij eenvoudige en intuïtieve interface worden genoemd, waarmee er geen problemen mogen zijn tijdens het werken. Wanneer u het programma opent, moet u de schijf selecteren en het gewenste project laden om te branden. Nadat u de benodigde parameters heeft ingesteld, kunt u direct beginnen met opnemen. Zoals u kunt zien, is er geen bijzondere moeilijkheid om een ​​ISO op schijf te branden.

Populair per onderwerp