Een Draadloze Muis Installeren

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Muis Installeren
Een Draadloze Muis Installeren

Video: Een Draadloze Muis Installeren

Video: Een Draadloze Muis Installeren
Video: Hoe een draadloze muis op een laptop aan te sluiten 2024, April
Anonim

Een draadloze muis is een uiterst handig apparaat waarmee u niet gebonden bent aan een computer en deze toch kunt bedienen als een gewone bedrade muis. Draadloze aanwijsapparaten van verschillende fabrikanten kunnen op de een of andere manier verschillen wanneer ze zijn geïnstalleerd en aangesloten op een computer. Er zijn echter een paar algemene regels om snel een draadloze muis in te stellen.

Een draadloze muis installeren
Een draadloze muis installeren

instructies:

Stap 1

De set draadloze apparaten omvat een USB-adapter, een cd met stuurprogramma's en, direct, de muis zelf. Het eerste dat u moet doen, is de stuurprogramma's in het besturingssysteem installeren. Plaats de schijf uit de set in het station; als autorun is gestart, worden de stuurprogramma's onafhankelijk geïnstalleerd. Als er niets gebeurt, opent u de schijf via Verkenner en zoekt u naar bestanden met de naam "Install.exe" of "Setup.exe". Voer ze uit.

Stap 2

Sluit de draadloze adapter aan op een USB-poort op uw computer. Het systeem zal een nieuw apparaat detecteren, naar stuurprogramma's zoeken en een succesvolle hardware-installatie rapporteren.

Stap 3

Zorg vooraf voor de muisbatterijen als deze niet in het pakket zitten. Nadat het systeem de USB-adapter heeft gedetecteerd, plaatst u de batterijen in de muis. Dit is meestal voldoende voor het installeren en definiëren van een draadloze muis. Minder vaak moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten.

Stap 4

Sommige apparaatmodellen zijn uitgerust met extra knoppen voor het aanpassen en configureren van de adapter en de muis voor signalen van elkaar. Als uw apparaten dergelijke schakelaars hebben, klikt u erop. Op sommige modellen draadloze apparaten moet u deze knoppen mogelijk enkele seconden ingedrukt houden. Als u dit voor uw draadloze muis moet doen, of als de adapter en muissignalen op een andere manier zijn geconfigureerd, moet u de gebruikershandleiding lezen.

Aanbevolen: