Een Draadloze Muis Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Muis Uitschakelen
Een Draadloze Muis Uitschakelen

Video: Een Draadloze Muis Uitschakelen

Video: Een Draadloze Muis Uitschakelen
Video: Hoe een draadloze muis op een laptop aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Met een draadloos toetsenbord en draadloze muis kunt u zich ontdoen van onnodige draden, die al in overvloed aanwezig zijn in de computer en aangesloten apparatuur. Een gebruiker die voor het eerst een draadloze muis is gaan gebruiken, kan vragen stellen: is het de moeite waard om deze bijvoorbeeld 's nachts uit te zetten, en hoe doe je dat?

Een draadloze muis uitschakelen
Een draadloze muis uitschakelen

instructies:

Stap 1

U hoeft uw draadloze muis niet uit te schakelen wanneer uw computer niet actief is. Ongeacht wat u precies gebruikt voor zijn prestaties - gewone batterijen of accu's - de hoeveelheid verbruikte energie is niet zo belangrijk voor een elektrische meter en het laadverbruik is minimaal tijdens inactiviteit.

Stap 2

Maar als de kwestie van het loskoppelen van de draadloze muis voor u van fundamenteel belang is, kunt u een van de opties gebruiken. Draai de muis om en verplaats de controller op het chassis naar de Uit-stand. Afhankelijk van het muismodel kan dit een tuimelschakelaar of een knop zijn. Voer dezelfde handelingen in omgekeerde volgorde uit om het werk te hervatten.

Stap 3

U kunt de batterijen ook verwijderen. Schuif hiervoor de beschermende vergrendeling op de muisbehuizing in de richting waarin de pijl ernaar wijst, of pak een speciaal voor dit doel ontworpen uitstekend element met uw vinger op. Verwijder het deksel en druk de positieve kant van de batterij lichtjes (naar de veer toe). Als er voldoende ruimte is om de batterij vast te pakken, trekt u deze naar u toe.

Stap 4

Als je de draadloze muis volledig wilt uitschakelen, plaats je hem gewoon buiten het signaalbereik of verwijder je de nano-ontvanger. De computer zal ook automatisch overschakelen naar een gewone muis met een draad als u de stekker in de overeenkomstige poort steekt. Het is onmogelijk om de draadloze muis uit te schakelen via het onderdeel Apparaatbeheer (tenzij u deze hardware helemaal verwijdert).

Stap 5

Als u tegelijkertijd een draadloze muis en een draadloos toetsenbord gebruikt, worden ze geleverd met een kleine communicator waarmee u kanalen tussen apparaten kunt verdelen. U kunt het uitschakelen, dan reageren het toetsenbord en de muis ook niet meer op gebruikersacties.

Aanbevolen: