Een Draadloze Muis Op Een Laptop Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Muis Op Een Laptop Aansluiten
Een Draadloze Muis Op Een Laptop Aansluiten

Video: Een Draadloze Muis Op Een Laptop Aansluiten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe een draadloze muis op een laptop aan te sluiten 2023, Januari-
Anonim

De draadloze muis is zeer gebruiksvriendelijk en stelt u in staat uw werkruimte te moderniseren en op te ruimen door de noodzaak voor snoeren te elimineren. Maar als je nog nooit met draadloze accessoires hebt gewerkt, lijkt het installeren van een draadloze muis misschien een hele klus. Gebruik bij voorkeur de instructies die bij uw muis zijn geleverd. Gebruik deze handleiding als er geen instructies zijn.

Een draadloze muis op een laptop aansluiten
Een draadloze muis op een laptop aansluiten

Het is nodig

Laptop, draadloze ontvanger, draadloze muis

instructies:

Stap 1

Zoek het batterijcompartiment in de muis en plaats de juiste batterijen. Om dit te doen, draait u de muis om, zoekt u het deksel en schuift u het. Installeer vervolgens de batterijen en plaats het deksel terug. De draadloze ontvanger die op de computer wordt aangesloten, krijgt rechtstreeks stroom van de computer en heeft dus geen batterijen nodig.

Stap 2

Sluit de ontvanger aan op uw computer. Het wordt meestal aangesloten op een USB-poort, maar sommige modellen kunnen ook worden aangesloten op een muispoort. Als al uw USB-poorten bezet zijn, kunt u een speciale adapter gebruiken waarmee u USB-apparaten op de muisconnector kunt aansluiten. Pas op dat u de adapter niet per ongeluk in de toetsenbordpoort steekt.

Stap 3

Sluit vervolgens de muis aan op de ontvanger. Hiervoor moet de ontvanger in de regel een duidelijk zichtbare knop hebben. Een muis heeft meestal een heel klein gaatje met een knop in dat gaatje. Deze knop moet worden ingedrukt met een potlood, lucifer of paperclip. Zoek deze knoppen en druk ze tegelijkertijd in (de ontvanger en muis moeten dicht bij elkaar zijn). Houd de knoppen 10 seconden ingedrukt.

Stap 4

Plaats de ontvanger niet te ver van de muis. Afhankelijk van waar je bent, kun je hem op een bureau, monitor, systeemeenheid of op de achterkant van je laptop plaatsen). Houd er rekening mee dat de afstand tussen de ontvanger en de draadloze muis niet te groot mag zijn.

Stap 5

Als u het apparaat op de muispoort hebt aangesloten, start u de computer handmatig opnieuw op. Als de muis was aangesloten op een USB-poort, kun je hem direct gebruiken. Terwijl u de muis beweegt, moet de cursor deze volgen. Als dit niet het geval is, probeert u de ontvanger naar een andere locatie te verplaatsen. Als het nog steeds niet werkt, moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten (als u dat nog niet hebt gedaan) of proberen alles opnieuw aan te sluiten.

Populair per onderwerp