Een Draadloze Muis Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Muis Aansluiten
Een Draadloze Muis Aansluiten

Video: Een Draadloze Muis Aansluiten

Video: Een Draadloze Muis Aansluiten
Video: Hoe een draadloze muis op een laptop aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat de draadloze muis aanzienlijk beter is dan zijn draadloze voorganger. Het heeft echter bepaalde nadelen, bijvoorbeeld de noodzaak van frequente batterijwissels.

Draadloze muis
Draadloze muis

Het is nodig

  • - USB-poort op pc
  • - draadloze muis
  • - CD met software

instructies:

Stap 1

Software installeren op een computer. Als je eenmaal een draadloze muis hebt gekocht, zijn er een aantal stappen die je moet volgen voordat je aan de slag kunt met je aankoop. In eerste instantie moet u software op uw computer installeren, die bij de muis moet worden geleverd. Wijzig tijdens de installatie geen parameters - alles moet standaard worden gedaan. Nadat de software op uw computer is geïnstalleerd, kunt u beginnen met het aansluiten van de muis.

Stap 2

De muis wordt aangedreven door een radiozender, die ook bij het product wordt geleverd. Meestal wordt deze radiozender via een USB-poort op een computer aangesloten. Zorg ervoor dat de benodigde stuurprogramma's op de pc zijn geïnstalleerd en sluit vervolgens de zender aan. Wacht tot de computer onafhankelijk het type en het doel van het apparaat heeft bepaald. Nadat het venster met het opschrift "Het apparaat is geïnstalleerd en klaar om te werken" op de monitor verschijnt, zet u de tuimelschakelaar van de muis in de "AAN" -positie (meestal bevindt de schakelaar zich aan de onderkant van de muisbehuizing). Voortaan ervaar je het plezier van het gebruik van een draadloze muis.

Houd er rekening mee dat als u van plan bent de muis langer dan tien minuten niet te gebruiken, u de muisschakelaar in de "UIT"-modus moet zetten om de batterij te sparen. Zo bespaart u uzelf de extra kosten van de aanschaf van batterijen. Over batterijen in het algemeen gesproken, we raden u aan lithiumbatterijen te gebruiken - hun levensduur is lang genoeg en wanneer de lithiumbatterij leeg is, kunt u deze altijd opladen.

Aanbevolen: