Een Nieuw Overschreven Bestand Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Nieuw Overschreven Bestand Herstellen
Een Nieuw Overschreven Bestand Herstellen

Video: Een Nieuw Overschreven Bestand Herstellen

Video: Een Nieuw Overschreven Bestand Herstellen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Helaas worden heel vaak tijdens het werken op een pc de benodigde bestanden per ongeluk verwijderd. Dit kan in totaal verschillende situaties gebeuren: overschrijven, schijven formatteren en gewoon een foutje. Veel gebruikers raken, wanneer ze met dit probleem worden geconfronteerd, in paniek en nemen van tevoren afscheid van hun informatie, hoewel alles op zijn plaats kan worden teruggezet.

Een nieuw overschreven bestand herstellen
Een nieuw overschreven bestand herstellen

Het is nodig

Personal computer, Magic Uneraser-programma

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het downloaden van een speciaal programma Magic Uneraser, dat misschien wel een van de beste hulpprogramma's is op het gebied van gegevensherstel. Je kunt het op internet vinden, aangezien dit programma bijna gratis wordt verspreid. Zodra je het hebt gedownload, start je het installatieproces. Probeer het hulpprogramma te installeren in de map van de C-schijf. Voer vervolgens het programma uit. Er gaat een werkvenster voor je open. Aan de linkerkant is een lijst van alle werkende schijven. Als u bestanden van een draagbaar apparaat wilt herstellen, sluit u het gewoon aan op uw computer en het zal ook in deze lijst verschijnen. Selecteer de gewenste schijf en klik op de knop "Analyseren". Het proces van het analyseren en zoeken naar verwijderde bestanden is begonnen.

Stap 2

Wanneer deze analysebewerking voorbij is, zal het programma een lijst met mappen op deze schijf weergeven. Nu kunt u hun inhoud bekijken, zoeken naar bestanden om te herstellen, zoals in de standaard Windows Verkenner. U kunt ook de optie "Zoeken" gebruiken en filters instellen om alleen de informatie te zien die u nodig heeft. Wanneer u de benodigde bestanden hebt gevonden, selecteert u deze en klikt u op de knop "Herstellen". Het programma zal u vragen om een map te selecteren waar deze bestanden zullen worden hersteld. Het is beter om een tweede logische schijf op uw computer te kiezen, of een draagbaar apparaat.

Stap 3

Het proces van het herstellen van verwijderde bestanden kan als voltooid worden beschouwd, maar dit programma heeft nog een andere handige functie waarmee je verwijderde schijven kunt vinden en er bestanden van kunt herstellen. Zoals u kunt zien, is het vrij eenvoudig om bestanden te herstellen die van uw computer zijn verwijderd, het belangrijkste is om het Magic Uneraser-programma te gebruiken en een bepaald algoritme van acties te volgen.

Aanbevolen: