Een Overschreven Schijf Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Overschreven Schijf Herstellen
Een Overschreven Schijf Herstellen

Video: Een Overschreven Schijf Herstellen

Video: Een Overschreven Schijf Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Wanneer belangrijke gegevens die op een schijf of flashstation zijn opgeslagen per ongeluk of onvoorzichtigheid worden verwijderd of overschreven, is dat zeer onaangenaam. Natuurlijk, als de gegevens belangrijk zijn, is er een simpele waarheid om in gedachten te houden, namelijk dat voorkomen eenvoudiger is dan genezen. In dit geval betekent dit dat als u eerder back-ups van uw informatie op een andere schijf hebt gemaakt, u niet zo'n last zult hebben. En toch, als het gebeurt, blijft het alleen zoeken naar manieren om de gegevens te herstellen.

Een overschreven schijf herstellen
Een overschreven schijf herstellen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Easy Recovery Data Recovery-programma.

instructies:

Stap 1

Om verwijderde bestanden te herstellen, worden meestal speciale herstelprogramma's gebruikt, die in overvloed te vinden zijn op internet met gratis toegang. De meeste zijn gebaseerd op het feit dat wanneer u een schijf verwijdert of overschrijft, gebieden op de schijf bovenop andere bestanden blijven die niet door dit proces worden aangetast. Als er in deze gebieden gewiste bestanden zijn opgeslagen, detecteert een dergelijk programma ze en maakt het mogelijk ze te herstellen. De kans op succesvol herstel van informatie zonder speciale apparatuur van overschreven schijfgebieden is extreem klein. Als u zich in een dergelijke situatie bevindt, is het beter om contact op te nemen met gespecialiseerde servicecentra voor gegevensherstel.

Stap 2

Dus je hebt nog steeds besloten om verwijderde of overschreven bestanden te herstellen. Download en installeer hiervoor een programma om verwijderde bestanden te herstellen: Easy Recovery Data Recovery is een goede keuze. Hoewel dit programma wordt betaald, is het gerussificeerd en gemaakt door een ontwikkelaar die op dit gebied wordt erkend - het bedrijf OnTrack.

Stap 3

Om bestanden te herstellen, start u het programma en selecteert u het gedeelte Gegevensherstel en vervolgens Standaardherstel. Er verschijnt een lijst met schijven. Selecteer degene waarvan u gegevens wilt herstellen en klik vervolgens op Volgende. Het analyse- en scanproces begint, waardoor het programma alle bestanden en mappen vindt die het kan herstellen. Aan het einde van het proces verschijnt aan de linkerkant een lijst met gevonden bestanden en mappen. Vink degene aan die u wilt herstellen en klik op Volgende. Geef op het volgende scherm van de wizard het pad op waar de herstelde bestanden worden gekopieerd. Klik op Volgende en wacht tot het bestandsherstelproces is voltooid.

Aanbevolen: