Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Nokia

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Nokia
Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Nokia

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Nokia

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation Op Nokia
Video: Nokia 2.1 (TA-1084) Enable USB Debugging and Reset | GSMAN ASHIQUE | 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons van Nokia hebben de mogelijkheid om een wachtwoord in te stellen op een USB-stick om bestaande toegangsgegevens te beschermen in geval van verlies van de telefoon. Als het wachtwoord is vergeten, kan het alleen worden hersteld met behulp van een computer met speciale toepassingen.

Een wachtwoord verwijderen van een USB-flashstation op Nokia
Een wachtwoord verwijderen van een USB-flashstation op Nokia

instructies:

Stap 1

Om een USB-flashstation op Nokia te ontgrendelen, moet u eerst het JAF-programma installeren. Je hebt ook het hulpprogramma Nokia Unlocker nodig, in het venster waarvan je vervolgens de ontgrendelingscode voor je flashstation ziet.

Stap 2

Download de JAF 3-emulator en pak deze uit. Verplaats de uitgepakte bestanden naar de JAF-programmamap (C:\Program Files\JAF). Pak Nokia Unlocker ook uit in een willekeurige map op uw computer.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan op uw computer en installeer de benodigde stuurprogramma's om deze te detecteren, als deze nog niet zijn geïnstalleerd. Om de benodigde bestanden te installeren, kunt u het programma Nokia Ovi Suite gebruiken, dat u kunt downloaden van de officiële website van de telefoonfabrikant.

Stap 4

Nadat u uw telefoon in het systeem hebt geïdentificeerd, schakelt u Ovi Suite uit door met de rechtermuisknop op het toepassingspictogram in het systeemvak te klikken en "Afsluiten" te selecteren. Start de JAF-emulator door het uitvoerbare bestand vanuit de programmadirectory te openen en op de GO-toets te drukken.

Stap 5

Vink het vakje naast Lees PB aan en klik op de knop Service. Voer in het pop-upvenster het cijfer 0 in en klik op OK. Voer vervolgens het getal 500 in en klik nogmaals op OK. Selecteer de map waarin het telefooninstellingenbestand wordt opgeslagen.

Stap 6

Wanneer Gereed wordt weergegeven, sluit u JAF en start u Nokia Unlocker met het uitvoerbare bestand in de map. Voer in het veld Pad naar pm-bestand het document in dat u zojuist via JAF hebt opgeslagen.

Stap 7

Als de procedure volledig correct is uitgevoerd, ziet u de beveiligingscode van de telefoon en het wachtwoord dat u hebt ingesteld om de geheugenkaart te beveiligen. Voer de ontvangen code in op uw apparaat om de flashdrive te ontgrendelen.

Stap 8

Om het wachtwoord van het USB-flashstation opnieuw in te stellen, kunt u het ook in de geheugenkaartsleuf van elke Symbian-smartphone installeren. Ga daarna naar het gedeelte met geheugenkaartinstellingen en klik op de knop "Formatteren". Het wachtwoord dat op de kaart is ingesteld, wordt verwijderd. Opgemerkt moet worden dat alle gegevens die op de flashdrive zijn opgeslagen, ook verloren gaan.

Aanbevolen: