Hoe Een Virus Van Een USB-flashstation Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus Van Een USB-flashstation Te Verwijderen
Hoe Een Virus Van Een USB-flashstation Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Van Een USB-flashstation Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus Van Een USB-flashstation Te Verwijderen
Video: usb flash drive virus easy fix 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn Flash-opslagapparaten of flashdrives erg populair - een veel voorkomende naam in de moderne wereld. Flash-drives zijn een integraal kenmerk van moderne technologieën, omdat u hiermee gegevens van het ene medium naar het andere kunt opslaan en overbrengen. Ze zijn handig en gemakkelijk te gebruiken, en ondanks hun kleine formaat, kunnen ze een dozijn films, honderden foto's en duizenden teksteditors herbergen.

Hoe een virus van een USB-flashstation te verwijderen
Hoe een virus van een USB-flashstation te verwijderen

instructies:

Stap 1

Zoals hierboven vermeld, onderscheiden flashdrives zich door het gemak waarmee informatie kan worden overgedragen, en het is deze functie die heeft geleid tot de snelle verspreiding van virussen die speciaal zijn gemaakt voor verwisselbare flashdrives. En als na het aansluiten van de flashdrive op een pc of ander apparaat, mappen en bestanden niet worden geopend of in het contextmenu in plaats van de gebruikelijke "Open", enz. verschijnen er onbegrijpelijke hiërogliefen, dan heeft zich een virus "gevestigd" op uw schijf. Om van het ongedierte af te komen, moet u de onderstaande instructies volgen.

Stap 2

We raden u aan eerst de programmaregel Start / Uitvoeren / cmd.exe uit te voeren, vervolgens op OK te klikken en de volgende opdrachten uit te voeren:

del / a: uur *: / autorun.bin

del / a: uur *: / autorun.reg

del / a: uur *: / AUTORUN. FCB

del / a: uur *: / autorun.srm

del / a: uur *: / autorun.txt

del / a: uur *: / autorun.wsh

del / a: hrs *: / Autorun. ~ ex

del / a: uur *: / Autorun.exe

del / a: uur *: / autorun.inf _ ?????

del / a: uur *: / autorun.inf

terwijl "*" de naam is van het verwisselbare medium. We raden u ook aan om de bovenstaande bestanden te zoeken en te verwijderen uit de System32-map die zich in de Windows-map bevindt.

Stap 3

Na het uitvoeren van deze acties om de normalisatie van het werk te garanderen, moet u de volgende opdracht uitvoeren: Start / Uitvoeren / regedi en klik op OK.

Stap 4

Zoek vervolgens de sectie [HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / MountPoints2 (Letter van de geïnfecteerde flashdrive)] en verwijder de Shell-subsectie daarin.

Stap 5

En tot slot, om het virus van de USB-stick te verwijderen, kunt u het Anti-Autorun-programma downloaden, het uitvoeren en de verdere instructies volgen.

Aanbevolen: