Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation
Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Van Een USB-flashstation
Video: How To Remove / Disable USB Write Protection 2024, April
Anonim

Eigenaren van flash-kaarten worden vaak geconfronteerd met een probleem als het blokkeren van USB-flashstations. Toegang tot gegevens is alleen beperkt om de veiligheid van bestanden te waarborgen en om ze te beschermen tegen verschillende andere acties. Daarom is het belangrijk om verschillende manieren te kunnen vinden om problemen op te lossen.

Een wachtwoord van een USB-flashstation verwijderen
Een wachtwoord van een USB-flashstation verwijderen

instructies:

Stap 1

Een storing in het bestandssysteem kan om verschillende redenen op elk moment optreden, maar meestal als gevolg van het onjuist afsluiten van een verwijderbaar apparaat. Om het ontstane probleem op te lossen, moet u de functie "Veilig verwijderen" gebruiken.

Stap 2

Sinds kort zijn aandrijvingen voorzien van een speciale beveiliging. Dit zal de taak om een oplossing voor het probleem te vinden aanzienlijk vergemakkelijken. Aan de zijkant vind je dus een kleine knop die de datalock van een USB-stick in- of uitschakelt. Als de beveiliging is ingeschakeld, verschijnt er een bericht op het computerscherm dat de schijf tegen schrijven is beveiligd. In dit geval is het verboden om bestanden te schrijven, te kopiëren of te verplaatsen. Om dit probleem op te lossen, moet u op de knop aan de zijkant klikken. Na het voltooien van deze stappen zou het normaal moeten werken.

Stap 3

U kunt het wachtwoord van een USB-flashstation verwijderen door het eenvoudigweg te hernoemen. Om dit te doen, moet u op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad klikken. Vervolgens moet u de regel "Eigenschappen" selecteren en de schijf hernoemen op het tabblad "Algemeen".

Stap 4

Nadat de naam van de USB-stick is gewijzigd, moet deze met de functie "Veilig afsluiten" uit de computer worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst.

Stap 5

Het is absoluut noodzakelijk om de schijf op fouten te controleren met behulp van schijfdefragmentatie. De gegevens worden niet beïnvloed door deze procedure. Om deze actie uit te voeren, selecteert u het menu "Service" op de computermonitor en klikt u op de functie "Schijfdefragmentatie". Dit optimaliseert en verbetert de prestaties van verwisselbare media.

Aanbevolen: