Hoe Knoppen Op Het Toetsenbord Opnieuw Toe Te Wijzen

Inhoudsopgave:

Hoe Knoppen Op Het Toetsenbord Opnieuw Toe Te Wijzen
Hoe Knoppen Op Het Toetsenbord Opnieuw Toe Te Wijzen

Video: Hoe Knoppen Op Het Toetsenbord Opnieuw Toe Te Wijzen

Video: Hoe Knoppen Op Het Toetsenbord Opnieuw Toe Te Wijzen
Video: How to: Windows 8.1 Instellingen en configuratiescherm 2024, Mei
Anonim

Moderne toetsenborden vallen op in gemak en betrouwbaarheid. Geen enkel "toetsenbord" kan echter zo handig mogelijk worden totdat de gebruiker zelf aan de slag gaat. Soms is het nodig om de toetsenbordknoppen opnieuw toe te wijzen voor een comfortabele bediening. Om het doel te bereiken, moet u speciale software downloaden.

Hoe knoppen op het toetsenbord opnieuw toe te wijzen
Hoe knoppen op het toetsenbord opnieuw toe te wijzen

Noodzakelijk

  • - Computer met internettoegang;
  • - MapKeyboard-programma.

instructies:

Stap 1

Ga naar de MapKeyboard-website op https://www.inchwest.com/mapkeyboard.htm. Download de software en installeer deze op uw computer. Start het MapKeyboard-programma.

Stap 2

Nadat het virtuele toetsenbord op het beeldscherm van de monitor is verschenen, begint u de toetsen te wijzigen. Klik hiervoor met de linkermuisknop op de virtuele knop waarvan u de waarde wilt wijzigen.

Stap 3

Selecteer in het vak Geselecteerde sleutel opnieuw toewijzen aan een nieuwe waarde voor de geselecteerde knop. Houd er rekening mee dat als de toets op het toetsenbord met succes opnieuw is toegewezen, deze groen wordt gemarkeerd.

Stap 4

Zoek het item Lay-out opslaan en klik erop. Sla uw wijzigingen pas op als u alle knoppen opnieuw hebt uitgevoerd. Het is een feit dat nadat u op opslaan hebt geklikt, u eerst het menu moet verlaten en vervolgens de Windows-sessie om de computer opnieuw op te starten.

Stap 5

Ga na het herstarten van het besturingssysteem naar het programma om te controleren of de nieuwe sleutelvolgorde correct is opgeslagen. De opnieuw toegewezen knoppen worden groen gemarkeerd.

Stap 6

Als er iets mis is gegaan of als u de waarden onmiddellijk naar hun standaardstatus moet terugzetten, moet u het MapKeyboard-programma opnieuw starten. Zoek het item Reset toetsenbordindeling en klik erop.

Stap 7

Onderzoek het virtuele toetsenbord zorgvuldig. Het moet één kleur zijn. Als sommige knoppen nog steeds groen oplichten, betekent dit dat de reset niet is gelukt en moet de procedure worden herhaald.

Aanbevolen: