Hoe Amigo Van Uw Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Amigo Van Uw Computer Te Verwijderen
Hoe Amigo Van Uw Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Amigo Van Uw Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Amigo Van Uw Computer Te Verwijderen
Video: How to Format computer and laptop | Window 7 , 8, 10 Format ? Computer format kaise kare in hindi 2024, Mei
Anonim

Heel vaak ziet de gebruiker de aangevinkte vakjes niet bij het installeren van verschillende soorten programma's. Als gevolg hiervan verschijnt er software op de computer, die misschien helemaal niet nodig is. Een van deze programma's is de "Amigo"-browser.

Hoe Amigo van uw computer te verwijderen
Hoe Amigo van uw computer te verwijderen

instructies:

Stap 1

Voor gebruikers van Windows XP en Windows 7: ga naar het menu Start, selecteer Configuratiescherm in de vervolgkeuzelijst en ga vervolgens naar het venster Toevoegen/Verwijderen. Voor gebruikers van Windows 8: veeg naar rechts en open het menu, klik vervolgens op de knop "Instellingen", selecteer daar "Configuratiescherm" en zoek daarin "Programma's en onderdelen".

Stap 2

Scroll naar beneden en zoek de Amigo-browser. Klik erop met de linkermuisknop. In het menu bovenaan (Windows 7 en XP) of ernaast (Windows 8) zou een actieve knop "Verwijderen" moeten verschijnen. Het verwijderprogramma vertelt u wat u moet doen en hoe u dit moet doen. Om "Amigo" volledig van de computer te verwijderen, is het raadzaam om de vakjes naast "verwijder alle instellingen en browserbestanden op de computer van de gebruiker" aan te vinken.

Stap 3

Het is echter mogelijk dat dergelijke acties niet voldoende zijn, aangezien het Mail. Ru Updater-bestand samen met Amigo wordt geïnstalleerd, dat alle componenten herstelt na verwijdering. Ga naar de taakbeheerder. Dit kan op drie manieren. Klik eerst met de rechtermuisknop op het onderste Windows-menu en selecteer "Taakbeheer starten". Ten tweede: druk op de toetsencombinatie Ctrl + Alt + Del en selecteer "Taakbeheer". Ten derde: druk op de toetscombinatie Ctrl + Shift + ESC.

Stap 4

Om de "Amigo"-browser van uw computer te verwijderen, selecteert u het tabblad "Processen" en zoekt u daar het item Mail. Ru Update, klikt u er met de rechtermuisknop op en klikt u op het item "Bestandslocatie weergeven". Er wordt een map voor u geopend, keer terug naar de manager en voltooi het geselecteerde proces. Ga terug naar de map, selecteer alle bestanden en druk vervolgens op Shift + Del en bevestig de verwijdering.

Aanbevolen: