Hoe Stuurprogramma's Op Een Samsung-laptop Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Op Een Samsung-laptop Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Op Een Samsung-laptop Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Op Een Samsung-laptop Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Op Een Samsung-laptop Te Installeren
Video: Download Samsung Drivers | How to Install Samsung Drivers 2024, April
Anonim

Na het wijzigen van het besturingssysteem is het noodzakelijk om voor sommige apparaten de juiste stuurprogramma's te selecteren. Om dit te doen, kunt u speciale hulpprogramma's gebruiken of zelf de benodigde stuurprogramma's zoeken.

Hoe stuurprogramma's op een Samsung-laptop te installeren
Hoe stuurprogramma's op een Samsung-laptop te installeren

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - Sam Drivers.

instructies:

Stap 1

Als we het hebben over een Samsung-laptop, probeer dan eerst de stuurprogramma's te downloaden die zich op de officiële website van de fabrikant van dit apparaatmodel bevinden. Volg deze link www.samsung.ru. Plaats de muisaanwijzer op het tabblad Ondersteuning en selecteer het menu Downloads

Stap 2

Klik nu op het item "Computers en randapparatuur". Selecteer pc in het vervolgkeuzemenu. Geef in de tweede stap de optie "Laptops" op. Klik nu op de modelnaam van uw laptop en druk op de knop "Selecteren". Open het tabblad Stuurprogramma's en selecteer het apparaat dat u wilt repareren. Klik nu op het pictogram in de kolom "Bestand". Wacht tot het downloaden van de geselecteerde bestandenset is voltooid.

Stap 3

Open Apparaatbeheer. Dit item bevindt zich in de eigenschappen van het menu "Deze computer". Klik met de rechtermuisknop op de hardware waarvoor u stuurprogramma's wilt installeren en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Selecteer het item "Installeren vanaf een opgegeven locatie". Selecteer de map waarin u de vooraf gedownloade stuurprogramma's hebt opgeslagen. Herhaal dit algoritme om stuurprogramma's voor andere apparaten te installeren.

Stap 4

Wanneer u stuurprogramma's voor een groot aantal apparaten moet installeren, is het beter om extra programma's te gebruiken. Download het hulpprogramma Sam Drivers en voer het bestand DIA-drv.exe uit. Onmiddellijk na het openen begint het proces van het scannen van uw laptop en het zoeken naar geschikte stuurprogramma's.

Stap 5

Vink nu de vakjes aan naast de driverkits die moeten worden bijgewerkt. Klik op de knop Installeren en selecteer de optie Stille installatie. Zorg ervoor dat u uw notebook opnieuw opstart nadat Sam Drivers klaar is met draaien. Open Apparaatbeheer en zorg ervoor dat alle hardware die u nodig hebt goed werkt.

Aanbevolen: