De Microfoon Inschakelen Op HP Notebooks

Inhoudsopgave:

De Microfoon Inschakelen Op HP Notebooks
De Microfoon Inschakelen Op HP Notebooks

Video: De Microfoon Inschakelen Op HP Notebooks

Video: De Microfoon Inschakelen Op HP Notebooks
Video: Fix Microphone Not Working on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het inschakelen van de ingebouwde microfoon op HP notebookcomputers is hetzelfde als op andere Windows-computers. De instelling is vergelijkbaar.

De microfoon inschakelen op HP notebooks
De microfoon inschakelen op HP notebooks

instructies:

Stap 1

Open de instelling voor volumeregeling. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bijbehorende pictogram in de programmabalk die op de achtergrond draait (links van de klok).

Stap 2

Open het gewenste menu-item. Er verschijnt een venster met verschillende instellingen op uw scherm, zorg ervoor dat er geen vinkje staat naast "Uit" in het microfoonconfiguratiegebied, controleer ook het volumeniveau.

Stap 3

Als de microfoon nog steeds niet werkt, opent u het menu Geluids- en audio-instellingen in het configuratiescherm van de computer. Selecteer in het nieuwe venster dat verschijnt, op het allereerste tabblad "Audio", het standaard audio-opnameapparaat voor de bestaande microfoon en pas het volume aan. Probeer ook het apparaat te controleren door op de bijbehorende knop te drukken.

Stap 4

Zorg ervoor dat de microfoon niet is uitgeschakeld door de instellingen van een programma. Open hiervoor de configuratie van de applicatie die deze apparatuur eerder in werking heeft gebruikt en stel het microfoonvolume in op het gewenste niveau.

Stap 5

Zorg ervoor dat u de stuurprogramma's voor uw geluidskaart hebt geïnstalleerd. U vindt ze in de lijst met geïnstalleerde programma's in het configuratiescherm van uw computer. Probeer ze ook eens bij te werken, hiervoor heb je een internetverbinding nodig. U kunt de nieuwste driver op de website van de ontwikkelaar vinden voor uw geluidskaart of moederbord, om dit te doen, moet u vooraf hun model weten. Voor veel apparaten is het ook voorzien om de automatische software-updatemodus in te schakelen.

Stap 6

Probeer een externe microfoon aan te sluiten op de juiste connector op de geluidskaart om te bepalen welke van de twee componenten moet worden geconfigureerd om het apparaat in te schakelen, aangezien het goed mogelijk is dat de geluidskaart moet worden geconfigureerd.

Aanbevolen: