De Ingebouwde Microfoon Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Ingebouwde Microfoon Inschakelen
De Ingebouwde Microfoon Inschakelen

Video: De Ingebouwde Microfoon Inschakelen

Video: De Ingebouwde Microfoon Inschakelen
Video: hoe schakel je de webcam en de microfoon in 2024, Maart
Anonim

Bepaalde modellen mobiele computers zijn uitgerust met een groot aantal ingebouwde apparaten. Deze omvatten een webcam, kaartlezer, microfoon en verschillende draadloze modules. De hoogwaardige werking van deze apparatuur wordt verzekerd door de beschikbaarheid van de benodigde software.

De ingebouwde microfoon inschakelen
De ingebouwde microfoon inschakelen

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of de microfoon goed werkt. Open het Configuratiescherm en selecteer het menu Hardware en geluiden. Zoek het item "Audioapparaten beheren", dat in het menu "Geluid" zou moeten staan.

Stap 2

Nadat u het nieuwe menu heeft geopend, selecteert u het tabblad "Opname". Ontdek beschikbare apparaten voor het vastleggen van audio. Selecteer met de linkermuisknop het gewenste microfoonpictogram en druk op de knop "Eigenschappen". Zorg ervoor dat deze apparatuur is aangesloten.

Stap 3

Vink het vakje aan naast Afspelen vanaf dit apparaat. Klik op de knop Toepassen. Nu moet het geluid dat door de microfoon wordt opgevangen, worden afgespeeld in de luidsprekers van de mobiele computer.

Stap 4

Als deze microfoon niet werkt, update dan de stuurprogramma's voor dit apparaat. Ontdek uw laptopmodel. Bezoek de website van de fabrikant van deze mobiele pc.

Stap 5

Open de downloadsectie. Voer de naam van het laptopmodel in de zoekbalk in. Selecteer een set bestanden voor uw moederbord of audioapparaten uit de voorgestelde driverkits. Download deze archieven.

Stap 6

Werk uw microfoonstuurprogramma's bij met Apparaatbeheer. Opgemerkt moet worden dat er voor de meeste geluidskaarten speciale programma's zijn waarmee u deze apparaten kunt bedienen. Met deze software kunt u ook uw microfoon- en geluidskaartinstellingen verfijnen.

Stap 7

Als u een soortgelijk hulpprogramma hebt gedownload, voert u het installatieprogramma uit. Nadat u de microfoonstuurprogramma's hebt bijgewerkt, start u uw mobiele computer opnieuw op. Volg de stappen in de eerste drie stappen om er zeker van te zijn dat uw apparaat correct werkt. Verhoog het microfoonniveau als het volume van het verzonden signaal niet overeenkomt met de gewenste waarde.

Aanbevolen: