Hoe De Demo-modus In Compass Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Demo-modus In Compass Te Verwijderen
Hoe De Demo-modus In Compass Te Verwijderen

Video: Hoe De Demo-modus In Compass Te Verwijderen

Video: Hoe De Demo-modus In Compass Te Verwijderen
Video: ЗЕМЛЯ В ИЛЛЮМИНАТОРЕ !| ЧТО НОВОГО В ОБНОВЛЕНИИ ► 1 (часть 1) Прохождение ASTRONEER 2024, Mei
Anonim

De demo-modus in Compass is nodig zodat gebruikers het programma een bepaalde tijd gratis kunnen gebruiken en begrijpen of ze er geld voor moeten betalen of een ander type softwareproduct moeten kopen.

Hoe de demo-modus in Compass te verwijderen
Hoe de demo-modus in Compass te verwijderen

Het is nodig

netwerkverbinding

instructies:

Stap 1

Open het Compass-programma, zorg ervoor dat de proefperiode is verlopen en dat dit geen andere systeemstoring is.

Stap 2

Volg de instructies in het installatiemenu, verwijder het Compass-programma volledig van uw computer, verwijder gebruikersmappen, systeeminstellingen, enz. Open daarna "Deze computer", ga naar uw lokale systeemstation en vervolgens naar de map Program Files.

Stap 3

Zorg ervoor dat de directory van het verwijderde programma niet bestaat. Merk op dat het kan worden genoemd volgens de naam van de fabrikant. Verwijder de hele map, als deze bestaat, en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Als je geen distributiekit van dit programma hebt, download het dan van de officiële website van het ontwikkelaarsbedrijf. Voltooi de installatie volgens de instructies van de installatiewizard. Kies voor de beste resultaten de installatiemap en niet Program Files, maar een andere map op uw lokale schijf. Het is natuurlijk het beste om hiervoor een nieuwe te maken.

Stap 5

Voer het geïnstalleerde programma uit en gebruik het gedurende de gehele proefperiode. Als je tegelijkertijd meteen de demo-modus krijgt, maak dan het register schoon. Als dit niet helpt, zorg er dan voor dat het exemplaar van uw software een licentie heeft en neem gerust contact op met de technische ondersteuning van het bedrijf.

Stap 6

Gebruik de meest correcte en legale manier - betaal voor een licentie om het Compass-softwareproduct te gebruiken. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant, selecteer het menu-item "Aankoop", voer de naam van het product in, de versie ervan, voer de details in van een bankkaart of een andere betaalmethode voor de aankoop.

Stap 7

Voltooi de procedure en gebruik het programma in overeenstemming met de voorwaarden van de licentieovereenkomst, die u dient te lezen voordat u voor de goederen betaalt.

Aanbevolen: