Hoe Compass Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Compass Te Starten
Hoe Compass Te Starten

Video: Hoe Compass Te Starten

Video: Hoe Compass Te Starten
Video: Как разблокировать и запустить Jeep Compass 2018-2021 годов с неисправным сломанным дистанционным брелоком или батареей 2024, Mei
Anonim

Iedereen die geconfronteerd wordt met de noodzaak om een tekening te maken, kent het programma AutoCad en iedereen weet hoe moeilijk het is om het onder de knie te krijgen. Russische ontwikkelaars hebben lang geleden een analoog gemaakt van "AutoCAD" - het programma "Compass", waarmee je zelfs complexe tekeningen kunt tekenen en waarmee je veel gemakkelijker kunt werken.

Hoe Compass te starten
Hoe Compass te starten

instructies:

Stap 1

De nieuwste versie van het programma is "Compass-3D v. 12". Op de officiële website van de ontwikkelaars kunt u het programma online testen en de proefversie downloaden. Voor een volledig functionele moet je helaas betalen, tenzij je natuurlijk een professionele hacker bent. Download het Compass-installatiebestand. Het programma kan worden gebruikt met alle belangrijke besturingssystemen: Windows XP, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows 7, Windows 7 x64.

Stap 2

Installeer het programma op uw computer door het bestand Setup.exe uit te voeren. Het installatieprogramma zal u stap voor stap uitleggen wat u moet doen. Kies het type installatie: Aangepast of Volledig, afhankelijk van hoe goed u de software begrijpt. Een volledige installatie zal alle systeemcomponenten opstarten naar uw harde schijf. Met selectief - alleen de configuratie die u opgeeft voor de programma's. Tijdens het installatieproces kopieert het programma alle componenten naar uw harde schijf. Indien nodig kunt u de installatie op elk moment onderbreken. Installeer indien nodig ook de Compass-toepassingsbibliotheken: Macro en Materialen en Assortimenten.

Stap 3

Nadat het programma op uw computer is geïnstalleerd, start u het. In feite bestaat het uit drie subroutines - eigenlijk "Compass-3D", "Compass-Graph" en "editor van technische documentatie". Bij de eerste start opent het programma eerst de startpagina en vervolgens het venster "Applicatieweergave", waarin u het programma kunt configureren zodat het handig voor u is om te gebruiken. Op de startpagina hebt u toegang tot de instructies voor het programma, gaat u naar de forumpagina en ook naar de website voor technische ondersteuning. Om in het programma aan de slag te gaan, selecteert u in het hoofdmenu in de sectie "Bestand" - "Nieuw" (of door eenvoudig op het bijbehorende pictogram te klikken) het type document dat wordt gemaakt (3D-model, planaire tekening of specificatie) en een nieuw document openen. Opgemerkt moet worden dat de ontwikkelaars speciaal een werkbalk hebben gemaakt die lijkt op veelgebruikte programma's als MS Word en MS Excel, dus de programma-interface zal u geen problemen opleveren.

Aanbevolen: