Een Demo Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Demo Verwijderen
Een Demo Verwijderen

Video: Een Demo Verwijderen

Video: Een Demo Verwijderen
Video: Vivo V21E Demo Mode Remove Solution v2061 PD2107F 2024, Mei
Anonim

Sommige Counter-Strike-fans willen hun prestaties delen met hun vrienden. De beste manier om dit te doen, is door een video te maken die de beste momenten van het spel vastlegt. Maar hiervoor heb je wel een demo-opname van de gameplay nodig.

Een demo verwijderen
Een demo verwijderen

Noodzakelijk

Counterstrike, VideoMatch

instructies:

Stap 1

Om een demo van de eerste persoon op te nemen, moet je een aantal bepaalde commando's kennen. Open de gameconsole en voer de recordnaam in, waarbij naam de naam is van het toekomstige bestand dat de gamerecord bevat. Voer de stopopdracht in om de opname te stoppen. Als u niet wilt dat de momenten van openen en sluiten van de console in de demo wegglippen, programmeer dan bepaalde toetsen.

Stap 2

Voer de commando's bind "K" "recordnaam" in en bind "L" "stop". Als u nu op de K-knop drukt, wordt de demo-opname gestart en nadat u op de L-knop hebt gedrukt, stopt de opname.

Stap 3

Laten we nu verder gaan met het maken van een video. Het feit is dat de bestanden met de gameplay-opname alleen worden gereproduceerd vanuit het Counter-Strike-spel zelf. Dit is niet altijd handig, dus er ontstaan gewone videobestanden met de avi-extensie.

Stap 4

Start het spel en voer de naam van de viewdemo in de console in. Met de spelfuncties kun je een bepaald aantal screenshots per seconde maken. Selecteer het gewenste moment en voer het commando startfilmnaam 30 in. Na het indrukken van de Enter-toets worden er elke seconde dertig screenshots gemaakt. Voer de opdracht stopmovie in om de opname te pauzeren.

Stap 5

Maak verschillende vergelijkbare sets screenshots. Vergeet niet om de naamwaarde te wijzigen om te voorkomen dat bestanden worden overschreven.

Stap 6

Nu heb je een programma nodig dat een videobestand kan maken van een groep afbeeldingen. Laten we het hulpprogramma VideoMatch als voorbeeld nemen. Start het programma en open het menu Bestand. Selecteer Openen, open de map met screenshots en selecteer de gewenste bestanden.

Stap 7

Klik op het "floppy"-pictogram en selecteer Alleen video in de bestandsopties. Klik op het driehoekje met het label Start Processing. Het is beter om voor elk moment een apart avi-bestand te maken. Dit zal verdere operaties met hen vergemakkelijken.

Stap 8

U kunt elk programma voor schermopname gebruiken en het uitvoeren terwijl u de demo bekijkt. Dit maakt het maken van video's veel eenvoudiger, maar heeft een grote invloed op de kwaliteit ervan.

Aanbevolen: