Hoe Te Kopiëren In Compass

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren In Compass
Hoe Te Kopiëren In Compass

Video: Hoe Te Kopiëren In Compass

Video: Hoe Te Kopiëren In Compass
Video: How the compass unlocked the world | Small Thing Big Idea, a TED series 2024, Mei
Anonim

Als u het Compass-programma gebruikt, moet u tekeningen, afbeeldingen en grafieken kunnen kopiëren en plakken. Dit zal u helpen om het werkproces soms te versnellen.

Hoe te kopiëren in Compass
Hoe te kopiëren in Compass

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Kompasprogramma;
  • - grafische editor Paint;
  • -Microsoft Fotobeheer.

instructies:

Stap 1

Als u een deel van de tekening moet kopiëren, moet u dit eerst selecteren. Druk vervolgens op de sneltoetsen Ctrl + Incert. Maak daarna met behulp van het hoofdmenu een nieuw document. Plak het gekopieerde deel daar met behulp van de Shift + Insert-toetsen. Nu kun je met haar werken.

Stap 2

Er is een andere manier om dingen te doen. Op het bovenpaneel, direct in het programma zelf, bevinden zich twee pictogrammen: "Kopiëren" en "Plakken". Met hun hulp kunt u ook de bewerkingen uitvoeren die u nodig hebt.

Stap 3

De eenvoudigste manier om een tekening in Compass te kopiëren, is door deze als tekening op te slaan en vervolgens te openen met de verfeditor of Microsoft Picture Manager. Selecteer vervolgens het gedeelte dat u wilt kopiëren en sla het op. Open dan deze afbeelding in Compass.

Stap 4

U kunt ook profiteren van een alternatief. Als u een afbeelding uit het programma moet kopiëren, bijvoorbeeld voor gebruik in een demopresentatie, gaat u als volgt te werk: druk op de toetscombinatie Shift + PrintScreen (op sommige toetsenbordindelingen wordt de naam PrtScr of alleen Print gebruikt). Open vervolgens de Paint-editor. Klik met de rechtermuisknop op een leeg vel papier en selecteer vervolgens "Plakken", knip de overtollige delen (randen) af en sla de afbeelding op.

Aanbevolen: