Hoe De XBox 360 Op De Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De XBox 360 Op De Computer Aan Te Sluiten
Hoe De XBox 360 Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De XBox 360 Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De XBox 360 Op De Computer Aan Te Sluiten
Video: Xbox 360 Hoe sluit ik de box aan op een notebookcomputer? USB-omzetter 2024, Mei
Anonim

Xbox 360 is een van de meest populaire videoconsoles. Een van de extra voordelen is de mogelijkheid om het apparaat op een pc aan te sluiten. Waarom zou je het nodig kunnen hebben? Online games kunnen worden gespeeld met behulp van de console. En daarvoor heb je internet nodig. U kunt een computer gebruiken om vanaf een settopbox toegang tot het netwerk te krijgen.

Hoe de XBox 360 op de computer aan te sluiten
Hoe de XBox 360 op de computer aan te sluiten

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Xbox 360-videoconsole;
  • - Windows Media Center-applicatie.

instructies:

Stap 1

Om de console aan te sluiten, moet uw computer twee netwerkkaarten hebben en deze moeten volledig operationeel zijn. Om dit te doen, moet u de stuurprogramma's installeren.

Stap 2

Kijk eens goed naar het chassis van de Xbox 360. De achterkant van de console heeft precies dezelfde interface als de netwerkkaart die op je computer is geïnstalleerd. Sluit de tweede NIC op uw computer aan op de console met behulp van de kabel die bij het apparaat is geleverd. Zo niet, dan kunt u deze apart aanschaffen.

Stap 3

Schakel vervolgens de internetverbinding op uw computer in. Zet daarna de Xbox 360 aan. Je zult zien dat de pc twee vaste netwerkverbindingen heeft: de computer met internet en de console.

Stap 4

Nu moet je de Xbox Live-component op je console openen. Ga daarna naar het gedeelte Automatisch. Binnen enkele seconden configureert het systeem alle benodigde parameters en wordt de settopbox verbonden met internet.

Stap 5

U kunt de weergave van bestanden ook aanpassen vanaf de console. Hiervoor wordt het Windows Media Center gebruikt. Als dit onderdeel nog niet op uw besturingssysteem is geïnstalleerd, kunt u het downloaden van internet. De volgende stappen moeten worden uitgevoerd nadat de console al is aangesloten op de pc (hierboven beschreven).

Stap 6

Start Windows Media Center. Selecteer "Instellingen" en vervolgens - "Een entertainmentsysteem aansluiten". Klik op "Zoeken". Er verschijnt een melding om de console verbinding te laten maken. Klik volgende. U wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren.

Stap 7

Vervolgens wordt het mediacenter op de console ingeschakeld. Na het controleren van het IP-adres van de computer, zou een wachtwoord moeten verschijnen. Soms krijg je een foutmelding te zien. Selecteer gewoon "Volgende". De procedure wordt herhaald. Voer dit wachtwoord in in het venster dat eerder verscheen en klik vervolgens op "Volgende". De computer zou nu moeten synchroniseren met de console.

Aanbevolen: