Hoe De Xbox Op De Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Xbox Op De Computer Aan Te Sluiten
Hoe De Xbox Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Xbox Op De Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Xbox Op De Computer Aan Te Sluiten
Video: How to use your keyboard and mouse on xbox one! (100% WORKING!) [NO ADAPTERS] 2024, April
Anonim

Xbox is een populair model gameconsoles die is ontworpen om op een tv aan te sluiten, maar er zijn ook opties om met een computer te werken. Hoe kan dit apparaat op een computer worden aangesloten?

Hoe de Xbox op de computer aan te sluiten
Hoe de Xbox op de computer aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Xbox-console.

instructies:

Stap 1

Sluit uw console rechtstreeks aan op uw computer. Als internet automatisch op uw computer verschijnt wanneer de computer wordt ingeschakeld, moet u het MAC-adres van uw netwerkkaart achterhalen en deze registreren in de STB-instellingen.

Stap 2

Om het MAC-adres te vinden, klikt u op de knop Start, selecteert u Uitvoeren, typt u cmd - ipconfig / all. Het MAC-adres is geschreven in de regel "Fysiek adres", herschrijf het, voer het in de netwerkinstellingen van uw console in om de gameconsole op de computer aan te sluiten.

Stap 3

Sluit je gameconsole aan via een router. Als u over ADSL-internet beschikt, bepaal dan het aantal netwerkaansluitingen in de modem. Als er meer dan één is, zet u de router in de modemmodus en moet u de settopbox op de computer aansluiten op de modem en er niets aan veranderen.

Stap 4

Als er slechts één netwerkuitgang van de modem is, configureert u de PPPoE-parameters in de PPPoE-settopbox, d.w.z. voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de ADSL-verbinding in en elke keer dat u de settopbox op de computer aansluit, moet u de draden vervangen. Als u een VPN gebruikt, sluit de settopbox dan rechtstreeks aan via uw computer of via een router.

Stap 5

Sluit uw gameconsole aan via de tweede NIC in uw computer. De console heeft een netsnoer dat je gebruikt om je Xbox op je computer aan te sluiten. Stel uw computer in: Bepaal welke netwerkverbinding de NIC gebruikt om de console aan te sluiten, hernoem deze dienovereenkomstig.

Stap 6

Ga naar de verbindingseigenschappen, selecteer het TCP / IP-protocol, eigenschappen en specificeer vervolgens de IP 192.168.0.1, het masker - 255.255.255.0, klik op de knop "OK", sluit het venster. Ga naar de netwerkinstellingen van de console, stel het IP-adres in op 192.168.0.2, het subnetmasker is hetzelfde. Registreer de gateway - 192.168.0.1. Breng vervolgens een verbinding tot stand tussen de console en de computer. Zorg ervoor dat u vóór die tijd antivirussen en firewalls op uw computer uitschakelt. Anders kunnen ze problemen veroorzaken met de juiste werking en correcte herkenning van apparaten.

Aanbevolen: