Hoe De Controller Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Controller Aan Te Sluiten?
Hoe De Controller Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Controller Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Controller Aan Te Sluiten?
Video: PS4-controller wil niet verbinden, zo los je dit op! - Dr Console 2024, Mei
Anonim

Veel moderne games geven spelers de mogelijkheid om zich een echte Formule 1-autoracer of een gevechtspiloot te voelen die betrokken is bij gevechten. Voor een completer gevoel van het besturingsproces zijn er controllers waarmee je de besturing zo realistisch mogelijk kunt reproduceren.

Hoe de controller aan te sluiten?
Hoe de controller aan te sluiten?

Het is nodig

Spelbesturing, cd met stuurprogramma's, gebruikershandleiding

instructies:

Stap 1

Bepaal volgens de instructies de juiste connector voor het aansluiten van de controller. Sommige moederborden hebben een Game-poortconnector voor gamecontrollers.

Stap 2

Sluit de aansluitkabel van de controller aan op de computerconnector. Dit kan een Game-poort of een USB-poort zijn.

Stap 3

Wacht terwijl de wizard Nieuwe hardware gevonden een nieuw apparaat detecteert. Volg de instructies van het programma om het te installeren. Om er zeker van te zijn dat het werkt, moet u "Apparaatbeheer" openen en de lijst met apparatuur bekijken. De geïnstalleerde controller zou er moeten zijn.

Stap 4

Gebruik een andere installatieoptie - plaats de cd in het computerstation en start het programma. Volg de visuele stapsgewijze instructies en voltooi de installatie van de controller en stuurprogramma's van de fabrikant.

Stap 5

Kalibreer de regelaar. Om dit te doen, selecteert u de juiste sectie in het schijfmenu. Het programma toont de bedieningsknoppen en vraagt de gebruiker om een specifieke actie voor hen te selecteren.

Aanbevolen: