Bladwijzers Wissen

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Wissen
Bladwijzers Wissen

Video: Bladwijzers Wissen

Video: Bladwijzers Wissen
Video: Bookmarks || easy and simple bookmark || diy bookmarks || bookmarks with leaf 🌿🍀🍃 2024, Mei
Anonim

Bladwijzers zijn een lijst met favoriete of belangrijke links van de internetgebruiker die kan worden opgeslagen in de browserinstellingen. Na verloop van tijd kunnen sommige bladwijzers hun relevantie verliezen of overbodig worden, dus het is de moeite waard om ze regelmatig op te schonen.

Bladwijzers wissen
Bladwijzers wissen

instructies:

Stap 1

Opera. Ga naar het hoofdmenu van de browser en selecteer het gedeelte "Bladwijzers". Klik in de lijst die wordt geopend op het item "Bladwijzers beheren". Er verschijnt een venster, bestaande uit een werkbalk en twee delen: de linker - mappen voor bladwijzers, de rechter - links naar internetpagina's die zijn opgeslagen in bladwijzers. U kunt dit menu ook oproepen door op de toetscombinatie Ctrl + Shift + b te drukken. Selecteer de map waarin u de bladwijzers wilt opschonen, selecteer de koppelingen die u wilt verwijderen en klik op de knop Verwijderen op de werkbalk of druk op de Delete-toets. Verwijderde bladwijzers worden verplaatst naar de map Prullenbak, zodat u ze indien nodig kunt herstellen.

Stap 2

Google Chrome. Klik op het moersleutelpictogram om het browsermenu te openen. Selecteer het gedeelte "Bladwijzers" en klik op het item "Bladwijzerbeheer". Navigeer naar de gewenste map en selecteer met de muis de link die je wilt verwijderen. Klik erop met de rechtermuisknop of op de knop "Ordenen" en selecteer "Verwijderen". Als alternatief kunt u eenvoudig op de Delete-toets op uw toetsenbord drukken om geselecteerde objecten te wissen.

Stap 3

Internet Explorer. Klik op het sterpictogram. Er verschijnt een venster met drie tabbladen. Bladwijzers bevinden zich in het gedeelte 'Favorieten'. Om te verwijderen, selecteert u de gewenste link en klikt u erop met de rechtermuisknop en klikt u vervolgens op de knop "Verwijderen". U kunt de lijst met bladwijzers niet wissen door op de Delete-toets in Internet Explorer te drukken, omdat het markeren van een link deze opent.

Stap 4

Mozilla Firefox. Klik op het item "Bladwijzers". Bekijk de lijst die verschijnt en selecteer de links die u wilt wissen. Klik daarna met de rechtermuisknop op de selectie en klik op de opdracht "Verwijderen".

Stap 5

Safari. Klik op het open boek-pictogram om naar de browserbladwijzereditor te gaan. Selecteer de collecties of individuele links die u wilt verwijderen en druk op de Delete-toets. Met de browser kunt u ook verwijderde bladwijzers herstellen. Ga hiervoor naar het menu "Bewerken" en selecteer het item "Bladwijzers verwijderen ongedaan maken".

Aanbevolen: