Visuele Bladwijzers Aanpassen

Inhoudsopgave:

Visuele Bladwijzers Aanpassen
Visuele Bladwijzers Aanpassen

Video: Visuele Bladwijzers Aanpassen

Video: Word - bladwijzers 2022, November
Anonim

Als u besluit een nieuwe versie van de browser Opera, Google Chrome of Mozilla Firefox op internet te downloaden en niet weet wat de bladwijzerbalk is en hoe u deze moet gebruiken, dan is dit materiaal iets voor u. Nu zullen we een klein educatief programma uitvoeren over het maken en configureren van visuele bladwijzers met behulp van het voorbeeld van de Mozilla Firefox-browser. In andere browsers die een visuele bladwijzerbalk bieden, zal dit proces niet heel anders zijn.

Het instellen van visuele bladwijzers in de browser is handig
Het instellen van visuele bladwijzers in de browser is handig

instructies:

Stap 1

Om de pagina met visuele bladwijzers te openen en te bekijken, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl + T of selecteert u Bestand -> Nieuw tabblad in het menu.

Stap 2

De pagina die u zoekt wordt geopend. Wat is de betekenis ervan? En het bestaat erin dat je de mogelijkheid hebt om meerdere links (in dit geval negen) naar je favoriete pagina's op te zetten. Zo kunt u later vanuit de bladwijzerbalk met één klik op de muisknop naar de gewenste pagina gaan. Elke link bestaat uit een titel en een afbeelding. Klik op een vierkant op de bladwijzerpagina om de link aan te passen.

Stap 3

U hebt nu de visuele bladwijzereditor geopend. Hier kunt u het adres van de gewenste pagina invoeren waarnaar de bladwijzer u zal overbrengen, evenals een handtekening voor de foto maken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de gewenste pagina te selecteren uit de lijst met recent bezochte pagina's. Op deze manier zal het handiger zijn. Klik na het instellen van de link op de knop "Opslaan" hieronder.

Stap 4

De opgeslagen bladwijzer is zichtbaar in het paneel met visuele bladwijzers en u kunt op elk gewenst moment op de gewenste link klikken. Om de gemaakte visuele bladwijzer aan te passen of er een pagina uit te verwijderen, beweegt u de muiscursor eroverheen. In de rechterhoek boven het vierkant met de afbeelding ziet u twee pictogrammen gemarkeerd. Door op "Gear" te klikken, opent u de editor. Door op het "Kruis" te klikken, verwijdert u de pagina uit de bladwijzer.

Populair per onderwerp