Firefox-bladwijzers Behouden Bij Opnieuw Installeren

Inhoudsopgave:

Firefox-bladwijzers Behouden Bij Opnieuw Installeren
Firefox-bladwijzers Behouden Bij Opnieuw Installeren

Video: Firefox-bladwijzers Behouden Bij Opnieuw Installeren

Video: Firefox-bladwijzers Behouden Bij Opnieuw Installeren
Video: Firefox: werken met bladwijzers 2024, Mei
Anonim

Bij het opnieuw installeren van de internetbrowser of het hele besturingssysteem "verliezen" sommige gebruikers belangrijke bladwijzers. Om dergelijke gevolgen te voorkomen, wordt aanbevolen om periodiek belangrijke links op te slaan of speciale plug-ins te gebruiken.

Firefox-bladwijzers behouden bij opnieuw installeren
Firefox-bladwijzers behouden bij opnieuw installeren

Het is nodig

Mozilla FireFox

instructies:

Stap 1

Als u besluit de Mozilla FireFox-browser opnieuw te installeren en alle bladwijzers wilt behouden, gebruik dan de standaardfuncties van deze internetbrowser. Start FireFox en open het configuratiescherm van het programma. Selecteer in het nieuwe menu het item "Bladwijzers".

Stap 2

Nadat u het opgegeven menu hebt geopend, klikt u op de knop "Importeren en back-uppen" en selecteert u het item "Back-up". Selecteer de map waarin het bladwijzerbestand wordt opgeslagen. Het is beter om de schijfpartitie te gebruiken waarop geen besturingssysteem is geïnstalleerd om deze gegevens op te slaan. Hiermee kunt u uw gegevens herstellen nadat u Windows opnieuw hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Voer een naam in voor het bladwijzerbestand. Klik op de knop Opslaan. Open nu het Configuratiescherm en selecteer het menu Programma's toevoegen/verwijderen. Verwijder uw FireFox-browser. Installeer dit programma opnieuw.

Stap 4

Start FireFox en open het menu Importeren en back-uppen. Selecteer Bladwijzers importeren uit HTML-bestand. Specificeer het pad naar het eerder opgeslagen bestand, selecteer het en klik op de knop "Openen". Start uw browser opnieuw.

Stap 5

Als u het automatisch opslaan van bladwijzers op een externe server wilt configureren, start u uw browser en opent u het instellingenmenu. Selecteer het tabblad "Synchronisatie". Klik op de knop "FireFox-synchronisatie configureren". Ga naar het menu "Account maken". Registreer in het systeem. Zorg ervoor dat u het sleutelbestand opslaat. Het is vereist om in te loggen op uw account op de FireFox Sync-server.

Stap 6

Configureer synchronisatie-opties en verwijder de browser. Nadat u de nieuwe versie van FireFox hebt geïnstalleerd, opent u het tabblad "Synchronisatie" en klikt u op de knop "Inloggen op uw account". Voer het wachtwoord in en geef de opslaglocatie voor de sleutel op. Wacht tot de bladwijzersynchronisatie is voltooid.

Aanbevolen: