Hoe Firefox Visuele Bladwijzers Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Firefox Visuele Bladwijzers Te Maken
Hoe Firefox Visuele Bladwijzers Te Maken

Video: Hoe Firefox Visuele Bladwijzers Te Maken

Video: Bladwijzers gebruiken in Chrome en Firefox 2022, November
Anonim

Met behulp van visuele bladwijzers kan de gebruiker met één muisklik naar de benodigde internetpagina gaan. Deze service is ongetwijfeld erg handig, het bespaart tijd en elimineert de noodzaak om de gewenste site in het bladwijzermagazine te zoeken. Om visuele bladwijzers in Firefox te maken en aan te passen, moet u een paar stappen nemen.

Hoe Firefox visuele bladwijzers te maken
Hoe Firefox visuele bladwijzers te maken

instructies:

Stap 1

Visuele bladwijzers maken deel uit van de Yandex.Bar-extensie. Om deze extensie te installeren, gaat u naar de website op http://bar.yandex.ru/firefox en klikt u op de knop "Install Yandex.Bar". Wacht tot het einde van de bewerking en start de browser opnieuw. Daarna, wanneer u een leeg tabblad opent, zouden de visuele bladwijzers automatisch moeten worden weergegeven.

Stap 2

Als dit niet is gebeurd, moet u mogelijk de Yandex.Bar-extensie zelf inschakelen. Om toegang te krijgen tot het beheer van add-ons, selecteert u het item "Extra" en het subitem "Add-ons" in de bovenste menubalk van de browser. Er wordt een nieuw tabblad geopend.

Stap 3

Selecteer aan de linkerkant van de pagina het gedeelte "Extensies" door erop te klikken met de linkermuisknop. Wanneer alle geïnstalleerde add-ons worden weergegeven, zoekt u de Yandex.Bar-extensie in de lijst aan de rechterkant van het venster en klikt u op de knop Inschakelen er tegenover. Start uw browser opnieuw.

Stap 4

Om de weergave en het aantal visuele bladwijzers aan te passen, opent u een leeg tabblad, dat automatisch visuele bladwijzers weergeeft. Klik op de tandwielvormige knop met het label "Instellingen" in de rechterbenedenhoek van de pagina. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

Stap 5

Voer in de juiste velden alle wijzigingen in die u nodig hebt - selecteer het aantal miniaturen verticaal en horizontaal, kies een achtergrond die u mooi vindt. Voordat u het venster "Visuele bladwijzers: voorkeuren" sluit, moet u ervoor zorgen dat een markering is geselecteerd in het vak "Visuele bladwijzers weergeven". Klik op de OK-knop.

Stap 6

Om een ​​site aan een lege bladwijzer toe te voegen, klikt u er met de linkermuisknop op. Er wordt een extra venster geopend waarin u het adres van de benodigde bron kunt invoeren of deze kunt selecteren uit de lijst met recent bezochte sites. Sla de nieuwe instellingen op.

Stap 7

Om een ​​bestaande bladwijzer te bewerken, beweegt u de cursor eroverheen. Er verschijnt een menu in de rechterbovenhoek van de bladwijzer, klik op de knop in de vorm van een tandwiel ("Bewerken"). Voer in een nieuw venster het siteadres in, sla de wijzigingen op.

Populair per onderwerp