Bladwijzers Kopiëren

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Kopiëren
Bladwijzers Kopiëren

Video: Bladwijzers Kopiëren

Video: Bladwijzers Kopiëren
Video: DIY Kawaii BOOKMARKS 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd komen veel internetgebruikers op sites die ze duidelijk naar hun zin hebben. Dergelijke adressen van deze sites worden in de regel in browserbladwijzers ingevoerd. Soms moeten deze bladwijzers naar een andere computer worden gekopieerd of naar een andere browser worden overgebracht.

Bladwijzers kopiëren
Bladwijzers kopiëren

Het is nodig

  • Internetbrowsers:
  • - Mozilla Firefox;
  • - Opera;
  • -Google Chrome.
  • - Internetverkenner.

instructies:

Stap 1

In Firefox kunnen bladwijzers worden geëxporteerd (opgeslagen op uw harde schijf) of geïmporteerd (in de browser worden geladen). Om bladwijzers te importeren, klikt u op het bovenste menu "Bladwijzers", selecteert u het item "Toon alle bladwijzers" in de lijst die wordt geopend, of drukt u op de toetscombinatie Ctrl + Shift + B. U ziet het venster "Bibliotheek".

Stap 2

Om bladwijzers te exporteren, klikt u op het bovenste menu "Importeren en back-uppen", in de lijst die wordt geopend, selecteert u het item "Exporteren naar HTML". Voer in het dialoogvenster dat wordt geopend de naam van het html-bestand met bladwijzers in, selecteer een map om op te slaan en klik op de knop "Opslaan". Het is vermeldenswaard dat bladwijzers die zich in een map met bladwijzers (in de browser) bevonden, kunnen worden opgeslagen, niet-gebonden bladwijzers blijven niet opgeslagen.

Stap 3

Om bladwijzers te importeren, klikt u op het bovenste menu "Importeren en back-uppen", in de lijst die wordt geopend, selecteert u "Importeren uit HTML". Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend de optie "Van html-bestand" en klik op de knop "Volgende". Zoek in het nieuwe venster de geëxporteerde bladwijzers en klik op de knop "Openen".

Stap 4

In de Opera-browser kunnen bladwijzers ook worden opgeslagen via het bovenste menu "Bladwijzer", klik erop en selecteer "Bladwijzers beheren". Klik op de knop Bestand en selecteer Exporteren als HTML. Selecteer een map, voer een bestandsnaam in en klik op de knop Opslaan. Als bladwijzers worden geïmporteerd voor een andere browser, bijvoorbeeld Internet Explorer, om bladwijzers te openen, opent u de applet "Bladwijzers importeren en exporteren" (menu "Bestand", item "Importeren en exporteren", dan "Favorieten importeren") en specificeert u het bestand met bladwijzers.

Stap 5

Voor de Google Chrome-browser is het systeem voor het kopiëren van bladwijzers iets anders. Klik op het browsermenu (afbeelding van een moersleutel), selecteer "Bookmark Manager". Selecteer in het geopende venster "Extra" en vervolgens het item "Bladwijzers exporteren".

Stap 6

Er is een speciale map voor browserbladwijzers van Internet Explorer, dus het volstaat om de inhoud van deze map te kopiëren. De map bevindt zich op C: Documenten en instellingen Gebruikersfavorieten.

Aanbevolen: