Visuele Bladwijzers Maken

Visuele Bladwijzers Maken
Visuele Bladwijzers Maken

Video: Visuele Bladwijzers Maken

Video: Word - bladwijzers 2022, September
Anonim

De Mozilla Firefox-browser heeft veel voordelen en gemakken voor modern internetten, en een van deze gemakken is de mogelijkheid om de add-on visuele bladwijzers te installeren, waarmee u snel enkele van de belangrijkste sites voor de gebruiker in de vorm van voorvertoningen bij het laden van de browser.

U kunt een dergelijke add-on vinden in de Firefox-add-on-zoekopdracht, maar we zullen kijken naar het maken van visuele bladwijzers met behulp van het veelgebruikte Yandex.Bar-paneel.

Visuele bladwijzers maken
Visuele bladwijzers maken

Het is nodig

Mozilla Firefox, Yandex.Bar

instructies:

Stap 1

Installeer eerst het Yandex.Bar-paneel van de officiële website als een add-on voor Firefox, accepteer de licentieovereenkomst en klik op OK. Nadat u het paneel hebt geïnstalleerd, start u uw browser opnieuw op en zorgt u ervoor dat deze in het menu verschijnt.

Stap 2

Open nu een nieuwe lege pagina of tabblad - u zult zien hoe in plaats van de gebruikelijke witruimte in uw browser er verschillende vensters zijn voor toekomstige visuele bladwijzers. U kunt het aantal bladwijzers verhogen tot negen - dit is het maximale aantal dat Yandex.Bar kan installeren. Als het nummer niet bij u past, zoek dan een vergelijkbare plug-in met een snelstartbalk voor visuele bladwijzers die er meer ondersteunt.

Stap 3

Dubbelklik op het lege venster en maak uw eerste visuele bladwijzer. Voer het siteadres en de naam van de bladwijzer in. Klik op Opslaan en kijk hoe het lege venster verandert in een voorbeeld van de startpagina van de door u gekozen site. Verhoog het aantal bladwijzers en verander de reeds gemaakte bladwijzers in nieuwe als de relevantie van de opgeslagen bladwijzers verdwijnt.

Stap 4

Als u om de een of andere reden uw visuele bladwijzers kwijtraakt, helpt deze add-on u om ze opnieuw te herstellen vanuit de lijst met recent bezochte sites. Elke keer dat u de Mozilla Firefox-browser opnieuw start, ziet u uw visuele bladwijzers om nog sneller toegang te krijgen tot de sites die u wilt.

Populair per onderwerp