Een Verwisselbare Flashdrive Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Verwisselbare Flashdrive Kiezen
Een Verwisselbare Flashdrive Kiezen

Video: Een Verwisselbare Flashdrive Kiezen

Video: Een Verwisselbare Flashdrive Kiezen
Video: 5 Best USB Flash Drive in 2020 2024, Mei
Anonim

De flashdrive is een modern attribuut dat we vaak nodig hebben, zowel op het werk als thuis. Soms, vanwege de enorme verscheidenheid aan modellen, kan het kiezen en kopen van een flashdrive moeilijk zijn. Door eenvoudige stappen te volgen, kunt u dit gemakkelijk doen en u tijd en geld besparen.

flashdrives
flashdrives

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

Bepaal de benodigde capaciteit. De capaciteiten van pocket flash drives variëren van 1 tot 128 GB. Bij het kiezen van een capaciteit moet u zich echter laten leiden door het specifieke doel van de flashdrive, dat wil zeggen de taak die hij moet oplossen. Zorg ervoor dat u een kleine capaciteitsmarge opneemt om de schijf veelzijdiger te maken en langer mee te gaan.

Stap 2

Bepaal uw budget. Bepaal het acceptabele bedrag dat u bereid bent te besteden aan de aankoop van een flashstation, uitgaand van uw mogelijkheden. Overweeg andere kosten in verband met de aankoop ervan (bijv. transportkosten, vrije tijd van het werk, enz.). Bedenk of het kopen ervan een negatief effect heeft op uw gezinsbudget.

Stap 3

Bepaal uw chassisvereisten. De keuze van een flashdrive-behuizing is vrij belangrijk, omdat hij het is die uw informatie beschermt tegen schokken, vallen, water en andere factoren die schadelijk zijn voor elektronica. Geef de voorwaarden op waaronder het zal worden gebruikt. Misschien wilt u een schokbestendige (rubberen) of waterdichte behuizing, of de eenvoudigste plastic behuizing is voldoende voor u. Als de flashdrive een cadeau is, kun je een hoesje met een afbeelding kiezen of deze bestellen.

Stap 4

Identificeer aanvullende vereisten. Sommige hebben speciale vereisten voor de opslagmedia. Dit omvat de snelheid van lezen en schrijven, encryptie. Dergelijke eisen komen meestal van gespecialiseerde taken.

Stap 5

Raadplegen. Als u geen computerexpert bent, heeft u waarschijnlijk extra hulp nodig in de vorm van advies voordat u tot aanschaf overgaat. Om dit te doen, kunt u contact opnemen met de verkoopassistent in de winkel, vrienden of materialen die op internet worden gepresenteerd.

Aanbevolen: