Een Teksteditor Voor Uw Tablet Kiezen Your

Inhoudsopgave:

Een Teksteditor Voor Uw Tablet Kiezen Your
Een Teksteditor Voor Uw Tablet Kiezen Your

Video: Een Teksteditor Voor Uw Tablet Kiezen Your

Video: Een Teksteditor Voor Uw Tablet Kiezen Your
Video: Deze drie tablets raden we je aan 2024, Mei
Anonim

Kan een tablet je werklaptop vervangen? Alles is mogelijk als je het uitrust met de juiste toepassingen. Als u een iPad of Android-tablet gaat gebruiken, maakt u zich waarschijnlijk zorgen of u niet inlevert op de functionaliteit van een moderne computer, vooral als het gaat om kantoortoepassingen waarmee u verschillende documenten kunt bekijken en bewerken.

Een teksteditor voor uw tablet kiezen your
Een teksteditor voor uw tablet kiezen your

De keuze van een tablet kan van alles zijn, gelukkig heeft het geen invloed op de selectie van applicaties. U kunt geweldige programma's vinden voor zowel iPad- als Android-tablets die de functionaliteit van bekende tekstverwerkingsprogramma's zoals Microsoft Office dupliceren.

Quickoffice

Met Quickoffice kunt u kiezen uit verschillende cloudservices. Hoewel tablets ook kunnen worden geladen met apps voor smartphones, is er één app die speciaal voor tablets is gemaakt: Quickoffice Pro HD ($ 20, voor Android en iPad).

Quickoffice biedt veel tools voor het werken met documenten, spreadsheets en presentaties, evenals de mogelijkheid om documenten automatisch te synchroniseren met cloudservices zoals Dropbox. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de service toe te voegen in de applicatie-instellingen, uw gebruikersnaam en wachtwoord één keer in te voeren en deze documenten zijn beschikbaar voor uw andere apparaten in het cloudnetwerk. Het document wordt aangemaakt door simpelweg de "+" knop op het paneel aan te raken.

Google documenten

Een gratis alternatief voor zo'n editor is de officiële Google Docs app. Ondanks het feit dat het heel gemakkelijk te gebruiken is (visueel zie je alle opties op het scherm en met één klik ga je naar het document en de editor zelf), laat de applicatie je niet toe om met sommige soorten documenten te werken die u nog niet heeft geüpload naar Google. Helaas kunt u ook geen documenten exporteren naar Word- of Excel-indelingen. U kunt alleen andere Google-gebruikers uitnodigen om ze te bewerken. Om deze kleine redenen is de app iets minder populair dan Quickoffice, maar het grote pluspunt van de app is dat hij gratis is.

IPad-gebruikers willen misschien de oorspronkelijke iWork-app van Apple gebruiken, die uit drie apps bestaat, die elk $ 10 kosten (niet goedkoop, aangezien ze bijvoorbeeld geen Dropbox-ondersteuning hebben). Maar op het grote scherm van de iPad is het geweldig voor het verwerken van grote bestanden.

Welke app je ook kiest, je kunt je zware laptop thuis laten en alles doen wat je nodig hebt op je tablet, overal waar je internet hebt.

Aanbevolen: