Hoe Kies Je Een Computer Voor Op Kantoor?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Computer Voor Op Kantoor?
Hoe Kies Je Een Computer Voor Op Kantoor?

Video: Hoe Kies Je Een Computer Voor Op Kantoor?

Video: Hoe Kies Je Een Computer Voor Op Kantoor?
Video: Best Home Computers in 2021 - How to Choose the Best Work from Home Computer in 2020? 2024, April
Anonim

De parameters van een kantoorcomputer verschillen fundamenteel van die van een pc voor thuisgebruik. Meestal hebben deze apparaten relatief lage prestaties en zijn ze ontworpen om bepaalde bewerkingen uit te voeren.

Hoe kies je een computer voor op kantoor?
Hoe kies je een computer voor op kantoor?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste verschil tussen een kantoorcomputer zit hem in de videokaart. Gezien het feit dat deze pc ontworpen zal zijn voor internetten en werken met teksteditors, volstaat de aanwezigheid van een geïntegreerde videoadapter. 128 MB geheugen is voldoende. Koop een externe grafische kaart met vergelijkbare specificaties als u geen geïntegreerde accelerator wilt gebruiken.

Stap 2

Kies nu voor de centrale processor. Het is beter om een dual-core CPU te gebruiken met een frequentie van 1,5-2 GHz per core. Als alternatief is ook een single-core processor met een kloksnelheid van 2-3 GHz geschikt. In feite kun je rondkomen met een CPU met een frequentie van 1,2-1,5 GHz, maar nu is het vinden van een computer met dergelijke kenmerken best moeilijk, tenzij we het hebben over een nettop.

Stap 3

Ontdek de benodigde hoeveelheid RAM. Als u DDR2 of DDR3 RAM gebruikt, is twee gigabyte voldoende. Zelfs met een geïntegreerde videokaart is deze hoeveelheid geheugen voldoende voor alle kantoortaken.

Stap 4

Denk nu na over de grootte van uw kantoorcomputer. Als u kostbare ruimte wilt besparen, overweeg dan serieus om een nettop aan te schaffen. Meestal is de prijs van deze computers iets lager dan de kosten van hun "grote" tegenhangers met dezelfde kenmerken. Daarnaast verbruiken nettops beduidend minder stroom, wat ook belangrijk is voor een kantoor-pc.

Stap 5

Wat betreft de keuze voor een kantoormonitor, in dit geval kunt u relatief goedkope modellen kopen. Om eenvoudige taken uit te voeren, is het helemaal niet nodig om een beeld van hoge kwaliteit en een grote kleurdiepte te hebben. Betere focus op de verversingssnelheid van het scherm. Kies een monitor met een frequentie van 90-100 Hertz. Dit vermindert de belasting van de ogen bij langdurig gebruik.

Aanbevolen: