Hoe Kies Je Een Printer Voor Op Kantoor?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Printer Voor Op Kantoor?
Hoe Kies Je Een Printer Voor Op Kantoor?

Video: Hoe Kies Je Een Printer Voor Op Kantoor?

Video: Hoe Kies Je Een Printer Voor Op Kantoor?
Video: Hoeveel printen we op kantoor? 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om je een modern kantoor voor te stellen zonder een printer. Het wordt soms bijna continu gebruikt tijdens de werkdag. Daarom moet het duurzaam en economisch zijn. Hoe kies je een printer die aan al je eisen voldoet?

Hoe kies je een printer voor op kantoor?
Hoe kies je een printer voor op kantoor?

instructies:

Stap 1

Om de juiste keuze te maken, moet u eerst het volume aan producten berekenen dat u per maand wilt printen. Print je minder dan 1.000 vel per maand, dan is een kleine laserprinter iets voor jou. Als u rekent op een maandelijkse afdruk van 5000 vellen, dan heeft u in dit geval een snelle printer nodig met de beste technische indicatoren. En als u van plan bent uw technologie maximaal te gebruiken, koop dan de krachtigste printer, die is ontworpen voor een grote hoeveelheid werk.

Stap 2

U moet ook beslissen over het formaat van de documenten die u gaat afdrukken. Aangezien A4 (297x210 mm) tegenwoordig wordt beschouwd als een van de meest voorkomende formaten, zijn printers die speciaal voor dit formaat zijn ontworpen het vaakst te vinden in winkels. Maar soms is het nodig om grotere vellen af te drukken. Voor het A3-formaat (2 keer meer dan A4) heb je dus ook een grotere printer nodig. Natuurlijk zal zo'n eenheid meer kosten. Formaten groter dan A3 zijn al geclassificeerd als professionele technologie en plotters worden gebruikt om ze af te drukken.

Stap 3

Vervolgens moet u de afdrukkwaliteit bepalen die u nodig hebt. Als je documenten wilt printen voor intern gebruik op kantoor, dan is een printer met een gemiddelde printkwaliteit geschikt voor jou. Voor belangrijke documenten, brochures, flyers is het beter om machines van hoge kwaliteit te kiezen.

Stap 4

Bij het kiezen van een printer moet u ook rekening houden met het type papier dat u gaat gebruiken. Gebruik voor elke printer de juiste papiersoort.

Stap 5

En het belangrijkste om op te letten bij het kiezen - je hebt een kleuren- of zwart-witprinter nodig. Kleurendrukmachines zijn duurder, dus als u deze functie niet gebruikt, kunt u beter voor een zwart-witprinter kiezen. Maar tegelijkertijd is het belangrijk dat de technische kenmerken van een dergelijke machine geschikt zijn.

Aanbevolen: