Hoe Kies Je Een Stuur Voor Een Computer?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Stuur Voor Een Computer?
Hoe Kies Je Een Stuur Voor Een Computer?

Video: Hoe Kies Je Een Stuur Voor Een Computer?

Video: Hoe Kies Je Een Stuur Voor Een Computer?
Video: Как настроить рулевое колесо Logitech G29 на ПК 2024, Mei
Anonim

Als je je een straatracer wilt voelen zonder problemen met de overheid of in een auto wilt rijden die in eerste instantie onrealistisch is om op Russische wegen te rijden, dan heb je echt niet de nodige kennissen en een grote hoeveelheid geld nodig, maar alleen een krachtige computer en het rechter stuur. Met de keuze van de eerste is alles vrij eenvoudig, maar om de juiste keuze te maken voor een autorijsimulator, onthoud een paar belangrijke dingen.

Hoe kies je een stuur voor een computer?
Hoe kies je een stuur voor een computer?

instructies:

Stap 1

Bepaal met welk doel u het stuur pakt. Als je een grote fan bent van "drift", dan is de indicator van de terugslag van het stuur erg belangrijk voor je, en hoe het reageert op de weg, wat is het koppel. Als je van het meest realistische rijden houdt, koop dan een stuur met een hoge gevoeligheid, dergelijke modellen zullen je nooit laten ontspannen en je zult het gevoel hebben in een echte auto te rijden.

Stap 2

Als je gewoon wilt ontspannen en niet denkt dat je zes en een halve graad van de koers bent afgeweken, heb je gewoon een goede unit nodig met veel extra knoppen zodat je het toetsenbord niet hoeft te gebruiken en al het acties "zonder het stuur los te laten".

Stap 3

Ga naar de winkel voor een stuurwielselectie. Welk stuur je ook kiest, neem geen genoegen met goedkope modellen. In de regel simuleren ze niets en voeren ze geen nuttige functies uit. Als het apparaat niet eens één volledige cirkel rond zijn as maakt, neem het dan niet en denk er zelfs niet over na, omdat je niet het plezier zult krijgen om met zo'n wiel te rijden.

Stap 4

Meer informatie over extra stuurwielfuncties. Het is fijn als het stuur is uitgerust met vibratie, die de handen stimuleert van wicking en "levendigheid" geeft aan het spelproces.

Stap 5

Kijk eens naar de pedalen die bij het stuur worden geleverd, kijk hoe ze worden ingedrukt - als ze het te gemakkelijk doen, is er geen aannemelijkheid van het proces, als het te moeilijk is - maak je klaar om met je benen te zwaaien.

Aanbevolen: