Een Laptop Kiezen Op Specificaties

Inhoudsopgave:

Een Laptop Kiezen Op Specificaties
Een Laptop Kiezen Op Specificaties

Video: Een Laptop Kiezen Op Specificaties

Video: Een Laptop Kiezen Op Specificaties
Video: Hoe kies je de juiste laptop? 2024, Maart
Anonim

Het kiezen van een mobiele computer is een hele klus. Om met alle benodigde programma's te kunnen werken en de extra functies van het apparaat te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk om de kenmerken van de laptop zorgvuldig te bestuderen.

Een laptop kiezen op specificaties
Een laptop kiezen op specificaties

instructies:

Stap 1

U moet beginnen met het kiezen van een laptop door het type van dit apparaat en het doel ervan te bepalen. Selecteer de grootte van uw mobiele computer. Bedenk dat netbooks met een beeldschermdiagonaal van 10-13 inch meestal niet ontworpen zijn om met zware programma's en 3D-applicaties te werken.

Stap 2

Begin met het analyseren van de kenmerken van uw mobiele computer. Het belangrijkste element van een laptop is de centrale verwerkingseenheid. De parameters bepalen de prestaties van de computer. Het is het beste om een CPU met drie of vier cores te gebruiken.

Stap 3

Zorg ervoor dat u het hebt over fysieke kernen en niet over virtuele apparaten die zijn gemaakt met behulp van Hyper-threading-technologie.

Stap 4

De hoeveelheid RAM speelt meestal geen speciale rol. Als uw laptop 3 GB RAM of meer gebruikt, let dan op de kenmerken van de geheugenmodules. Dit verwijst naar de klokfrequentie van de databus. Ontdek het type geheugenmodules. Moderne laptops moeten worden uitgerust met DDR3-kaarten.

Stap 5

Het tweede belangrijkste element van een mobiele computer is de videokaart. Er zijn meestal drie soorten videoadapters: een geïntegreerde chip, een discrete kaart en een gemengde versie. Als je een laptop aanschaft om met tekstverwerking te werken, films te kijken en simpele 3D-programma's te draaien, stop dan je aandacht op de geïntegreerde videoadapter.

Stap 6

Dit type videokaart verbruikt relatief weinig stroom waardoor je je laptop veel minder vaak op netstroom aansluit. Wil je je laptop als mobiel gamestation gebruiken of met krachtige 3D-editors werken, kies dan voor een discrete grafische kaart.

Stap 7

Controleer de beschikbaarheid van externe interfaces voor het aansluiten van apparaten. Moderne mobiele pc's moeten USB-, HDMI- en D-Sub-poorten hebben.

Aanbevolen: