Dell Inspiron 3521 Laptop - Specificaties En Kenmerken

Dell Inspiron 3521 Laptop - Specificaties En Kenmerken
Dell Inspiron 3521 Laptop - Specificaties En Kenmerken

Video: Dell Inspiron 3521 Laptop - Specificaties En Kenmerken

Video: Dell Inspiron 3521 Laptop - Specificaties En Kenmerken
Video: Dell Inspiron 3521 2024, April
Anonim

De Dell Inspiron 3521 laptop is een van de populaire mid-range toestellen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

Dell Inspiron 3521 laptop
Dell Inspiron 3521 laptop

Vergeleken met veel andere modellen is de Dell Inspiron 3521 laptop inferieur qua processorkracht, variërend van 1,4 MHz tot 2 MHz, een zwakkere grafische kaart en vele andere nadelen.

Het is vermeldenswaard dat veel gebruikers het Mac-besturingssysteem bovenop Windows installeren, wat de bruikbaarheid van het apparaat enigszins verhoogt. Over de ingebouwde webcam valt bijna niets te zeggen - hij is best geschikt voor onderhandelingen via Skype.

Afhankelijk van de processor (Core I3 of I5. I7) zijn de recensies over de Dell Inspiron 3521 heel verschillend - sommige gebruikers noemen het snel, anderen - vertragen bij het starten van zeer veeleisende programma's (videobewerking en dergelijke).

Een van de voordelen van de Dell Inspiron 3521 is de stille werking en de hoogwaardige montage. Andere kenmerken van het apparaat verschillen weinig van andere modellen. De schermresolutie van de Dell Inspiron 3521 is vrij standaard - 1366x768. Hij blijft iets meer dan 4 uur opladen, maar door een minder krachtige processor in frequentie kan het langer duren om dezelfde taken erop uit te voeren.

De Dell Inspiron 3521 is echter dunner dan veel van zijn concurrenten. Bovendien heeft het 4 USB-poorten en een interessante behuizing met geschubd patroon. We kunnen zeggen dat het er erg mooi uitziet, maar het kan bij constant gebruik enig ongemak veroorzaken - deze hoes is extreem merkelijk en eventuele afdrukken (zelfs van schone handen) blijven lang zitten en worden te zichtbaar.

Andere nadelen van de Dell Inspiron 3521 zijn te felle lampjes boven de schijf en op de batterij, en een kaartlezer onder het touchpad. Dit betekent dat om het te gebruiken, je de laptop moet optillen om de kaart erin te plaatsen. Ondanks al deze nadelen, zou het apparaat ergonomisch, gebruiksvriendelijk en bevredigend zijn voor de prijs.

Aanbevolen: