Wat Zijn De Specificaties Van De HP Pavilion Laptop

Wat Zijn De Specificaties Van De HP Pavilion Laptop
Wat Zijn De Specificaties Van De HP Pavilion Laptop

Video: Wat Zijn De Specificaties Van De HP Pavilion Laptop

Video: Экспресс-обзор ноутбука HP Pavilion 15-cw0004ur, 4GS33EA 2022, September
Anonim

HP is een van de grootste fabrikanten van computers en randapparatuur ter wereld. Onder de laptops van dit bedrijf is het vrij eenvoudig om een ​​model te vinden dat geschikt is voor specifieke taken.

Wat zijn de specificaties van de HP Pavilion laptop
Wat zijn de specificaties van de HP Pavilion laptop

In Rusland is de Pavilion-serie de meest voorkomende productlijn van HP-laptops. Mobiele computers in deze categorie kunnen een grote verscheidenheid aan configuraties hebben.

De eenvoudigste apparaten zijn de Pavilion dm1-serie notebooks. Dit zijn draagbare netbooks die zijn uitgerust met dual-coreprocessors. De hoeveelheid RAM-gegevens van mobiele pc's varieert van 2 tot 4 GB. Uiteraard zijn deze serie netbooks voorzien van geïntegreerde videochips. De diagonaal van het scherm is meestal 11-12 inch.

De volgende categorie omvat notebooks die zijn ontworpen voor alledaagse taken. De Pavilion G6- en G7-serie mobiele computers zijn ideaal voor thuisgebruik. Modelconfiguraties kunnen sterk variëren. Notebooks zijn uitgerust met AMD-processors met 2, 3 en 4 cores. U kunt ook computers vinden met een Intel CPU. In de regel zijn dit dual-coreprocessors met Hyper Treading-technologie.

HP Pavilion G6 (G7) notebook-pc's zijn uitgerust met aparte grafische kaarten. In veel modellen die met AMD-processors werken, vindt u twee videoadapters tegelijk. Een daarvan is de geïntegreerde chip. Met zo'n schema kun je een videokaart kiezen die geschikt is voor een specifieke situatie.

De HP Pavilion dv7 (dv6) productlijn omvat notebooks die zijn ontworpen voor grafische toepassingen en complexe taken. De dv6-serie omvat mobiele computers met AMD- en Intel quad-coreprocessors. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van deze pc's is de aanwezigheid van krachtige videoadapters.

De Pavilion dv7-serie omvat laptops met Intel-processors (Core i5 en i7). Uiteraard zijn deze CPU's uitgerust met vier fysieke cores. Mobiele pc's uit deze serie gebruiken snelle harde schijven met grote capaciteit en videokaarten met een geheugencapaciteit van 1 tot 2 GB. Het voordeel van deze videoadapters is het gebruik van een 128-bits bus. Veel laptops in deze lijn hebben een metalen behuizing.

Populair per onderwerp