Lenovo Idea Pad Z500 - Kenmerken En Specificaties

Lenovo Idea Pad Z500 - Kenmerken En Specificaties
Lenovo Idea Pad Z500 - Kenmerken En Specificaties

Video: Lenovo Idea Pad Z500 - Kenmerken En Specificaties

Video: Lenovo Idea Pad Z500 - Kenmerken En Specificaties
Video: Видео обзор ноутбука Lenovo IdeaPad Z500 2024, Mei
Anonim

De Lenovo IdeaPad z500 is een kwaliteitslaptop die veel positieve recensies heeft gekregen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van dit apparaat?

Lenovo Idea Pad z500
Lenovo Idea Pad z500

Lenovo Idea Pad z500 is een andere laptop van een bekend bedrijf. Over de technische kenmerken gesproken, moet worden opgemerkt dat de schermresolutie 15,6 inch is en dat het besturingssysteem is geïnstalleerd volgens de standaard DOS.

Gezien de andere kenmerken van de Lenovo IdeaPad z500, is het eerste dat opvalt de krachtige CoreI5-processor met een klokfrequentie van 3,1 MHz. Verder verrast het toestel gebruikers aangenaam met 8 gigabyte RAM en een krachtige videokaart van Nvidia uit de GT-serie voor 2 gigabyte. De harde schijf bevalt ook met zijn terabyte (1000 gigabyte) grootte en ingebouwde Bluetooth. De batterij van Lenovo IdeaPad z500 kan 5-6 uur meegaan, wat het vorige model met maar liefst 2 uur omzeilt. Een webcam van 1 megapixel zal natuurlijk een beeld produceren dat niet in HD-kwaliteit is, maar nog steeds niet slecht. Verder heeft de laptop 3 USB-aansluitingen, waarvan er één 3.0 is. en een is HDM-ingang.

Gezien alle beoordelingen die op het netwerk beschikbaar zijn over de Lenovo Idea Pad z500, is het apparaat perfect voor zowel kantoorwerk als nieuwe moderne games. Dankzij de kracht en hoge prestaties kun je games spelen met maximale configuratie-instellingen, en bewerkingsprogramma's en andere hulpprogramma's die veel geheugen vereisen, zullen het systeem niet vertragen.

Over het ontwerp van de Lenovo IdeaPad z500 gesproken, hij heeft een duurzaam chassis van geborsteld aluminium en een toetsenbord met achtergrondverlichting. Andere onderscheidende kenmerken van het apparaat zijn lage temperatuur, geen geluid bij het werken op de limiet, hoogwaardige montage en een dikte van 2,5 centimeter. Lenovo Idea Pad z500 rechtvaardigt dus volledig zijn prijs, die varieert van 18 tot 35 duizend roebel, terwijl het model met de configuratie die in dit artikel wordt beschreven niet meer dan 25 duizend kost. De score voor deze laptop is een solide vijf, daar bestaat geen twijfel over.

Aanbevolen: