Geluidsstuurprogramma's Kiezen

Inhoudsopgave:

Geluidsstuurprogramma's Kiezen
Geluidsstuurprogramma's Kiezen

Video: Geluidsstuurprogramma's Kiezen

Video: Geluidsstuurprogramma's Kiezen
Video: Bilgisayar Hızlandırma ve FPS Arttırma Ayarları | 2021 EN GÜNCEL 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers worden geconfronteerd met een problematische situatie wanneer ze een goede geluidskaart hebben gekocht, deze in de computersysteemeenheid hebben geïnstalleerd, maar er geen geschikte stuurprogramma's voor kunnen vinden. Vaker wel dan niet, zal Windows een standaardvervanging aanbieden om je het geluid echt te laten horen. De mogelijkheden van de nieuwe kaart kunnen echter alleen worden onthuld als u geluidsstuurprogramma's selecteert die volledig overeenkomen met de functionaliteit ervan.

Geluidsstuurprogramma's kiezen
Geluidsstuurprogramma's kiezen

instructies:

Stap 1

De eerste en misschien wel de meest betrouwbare manier om geluidsstuurprogramma's te vinden, is door naar de officiële website van de fabrikant te gaan in het gedeelte Downloads / Downloads. Nadat u het model van uw geluidskaart hebt gekozen, downloadt u vervolgens het installatiepakket met stuurprogramma's en installeert u ze in het systeem. Om de installatie te voltooien, moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten, waarna u geluidsaanpassingen kunt maken via het "Configuratiescherm".

Stap 2

De tweede manier om geluidsstuurprogramma's te vinden, is door te zoeken op hardware-ID. Open de "Apparaatbeheer" en ga naar de eigenschappen van de geluidskaart. Selecteer op het tabblad Details de optie Hardware-ID. In het onderstaande vak ziet u verschillende regels met informatie. Gebruik de rechtermuisknop om de eerste regel te kopiëren en navigeer in uw browser naar de apparaatzoeksite voor stuurprogramma's op apparaatcode. Nadat u de gekopieerde regel in het daarvoor bestemde veld hebt geplakt, klikt u op "Zoeken" en downloadt u een eventueel gevonden stuurprogramma uit de tabel met resultaten.

Stap 3

Als u niet onafhankelijk wilt zoeken naar de benodigde bestanden, vertrouw deze dan toe aan speciale programma's. Gebruik de zogenaamde drivermanagers om geluidsstuurprogramma's te vinden. Dit zijn kleine programma's die de op de computer geïnstalleerde hardware analyseren en zoeken naar bijgewerkte stuurprogrammaversies voor elk onderdeel. Er zijn nogal wat van dit soort programma's bekend. Bijvoorbeeld Double Driver, Driver Checker, Driver Genius, DriverPack Solution, SlimDrivers. Het is vrij eenvoudig om ze op internet te vinden en te downloaden, bovendien zijn veel van hen gratis oplossingen. Voer na de installatie een systeemanalyse uit en het programma toont een lijst met hardware en bijbehorende stuurprogramma's die kunnen worden bijgewerkt en geïnstalleerd.

Aanbevolen: