Hoe Kom Je Erachter Welke Geluidsstuurprogramma's Nodig Zijn?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Welke Geluidsstuurprogramma's Nodig Zijn?
Hoe Kom Je Erachter Welke Geluidsstuurprogramma's Nodig Zijn?

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Geluidsstuurprogramma's Nodig Zijn?

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Geluidsstuurprogramma's Nodig Zijn?
Video: welk beroep past bij jou • zo kom je erachter! 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers hebben al geleerd hoe ze het Windows-besturingssysteem zelfstandig kunnen installeren. Maar vaker wel dan niet, is de gebruikelijke installatie niet voldoende voor een stabiele werking van alle apparatuur die deel uitmaakt van uw computer of laptop. Problemen ontstaan al bij de eerste start. En een van de grootste problemen is het gebrek aan stuurprogramma's, ook die voor geluidsapparaten. Er zijn veel manieren om de vereiste stuurprogramma's correct en snel te selecteren, waarvan sommige worden geleverd door het Windows-besturingssysteem zelf.

Hoe kom je erachter welke geluidsstuurprogramma's nodig zijn?
Hoe kom je erachter welke geluidsstuurprogramma's nodig zijn?

Het is nodig

beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Probeer voor dit doel stuurprogramma's te selecteren met behulp van standaard Windows-systeemtools. Open hiervoor de eigenschappen van "Deze computer" en ga naar apparaatbeheer. Zoek de apparatuur met een uitroepteken in de gele driehoek. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "stuurprogramma's bijwerken". Klik vervolgens op het item "automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's".

Stap 2

Als het niet mogelijk was om de stuurprogramma's bij te werken met behulp van Windows-tools, gebruik dan een speciaal voor dit doel ontwikkeld programma. Als voorbeeld raden we aan om het hulpprogramma Sam Drivers te gebruiken. Installeer dit programma op uw computer en voer het uit. Het programma scant uw hardware zelf en selecteert precies degene die de stuurprogramma's moet bijwerken. Selecteer de apparaten waarvoor u denkt dat nieuwe stuurprogramma's moeten worden geïnstalleerd en klik op Uitvoeren.

Stap 3

Als de bovenstaande methoden niet hebben geholpen, moet u zelf het stuurprogramma vinden. Het is het beste om dit te doen met behulp van de bronnen die op de website van de fabrikant staan voor een bepaald apparaat. Nadat u het vereiste stuurprogrammapakket hebt gedownload, opent u Apparaatbeheer en klikt u op "stuurprogramma's bijwerken". Selecteer "installeren vanuit een lijst of specifieke locatie" en specificeer het pad naar de gedownloade map of het gedownloade archief.

Aanbevolen: