Hoe Een Geluidsstuurprogramma Op Een Laptop Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Geluidsstuurprogramma Op Een Laptop Te Installeren
Hoe Een Geluidsstuurprogramma Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe Een Geluidsstuurprogramma Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe Een Geluidsstuurprogramma Op Een Laptop Te Installeren
Video: Laptop tips - Nieuwe laptop instellen 2024, April
Anonim

Bij het installeren van sommige besturingssystemen is het noodzakelijk om de juiste stuurprogramma's te selecteren. Om dit proces uit te voeren, kunt u extra hulpprogramma's gebruiken of zelf de benodigde bestanden zoeken.

Hoe een geluidsstuurprogramma op een laptop te installeren
Hoe een geluidsstuurprogramma op een laptop te installeren

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - Driver Pack-oplossing.

instructies:

Stap 1

Fabrikanten van mobiele computers plaatsen doorgaans geverifieerde stuurprogrammaversies op hun officiële websites. Ga naar de gewenste bron, open het downloadmenu of gebruik de zoekbalk. Voer uw mobiele computermodel in.

Stap 2

Selecteer de juiste set bestanden uit de beschikbare opties. Raadpleeg de beschrijving van het apparaat waarvoor deze stuurprogramma's zijn bedoeld. Let op de naam van het besturingssysteem waarin deze bestanden zullen werken. Download de geselecteerde stuurprogramma's.

Stap 3

Open Apparaatbeheer. Ga hiervoor naar het menu "Geavanceerde systeeminstellingen" of open de eigenschappen van het item "Computer" in het menu "Start".

Stap 4

Zoek uw geluidskaart in de lijst met aangesloten apparaten. Open de eigenschappen van deze hardware en selecteer het tabblad "Driver". Klik op de knop Bijwerken. Selecteer in het nieuwe menu het item "Installeren vanuit een lijst of specifieke locatie".

Stap 5

Selecteer het archief dat van de site is gedownload en klik op de knop "Openen". Wacht tot de procedure voor het bijwerken van het stuurprogramma is voltooid.

Stap 6

Als u geen stuurprogramma's kunt vinden op de website van de laptopfabrikant, gaat u naar de officiële bron van de ontwikkelaars van de geluidskaart die u gebruikt. Probeer de bestanden te vinden waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 7

In een situatie waarin u de bestanden die u nodig hebt niet zelf kunt vinden, downloadt u de programma's Sam Driver of Driver Pack Solution. Voer het geselecteerde hulpprogramma uit. Wacht terwijl het programma automatisch de aangesloten apparatuur scant en de benodigde bestanden selecteert.

Stap 8

Markeer die driverkits die specifiek zijn voor uw geluidskaart, zoals Sound Realtek en Sound Others. Klik op de knop Bijwerken en selecteer Geselecteerde bestanden installeren.

Stap 9

Nadat u de stuurprogramma's voor uw geluidskaart hebt bijgewerkt, start u uw computer opnieuw op. Pas de instellingen voor de geluidskaart aan.

Aanbevolen: