Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Verwijderen
Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Verwijderen

Video: Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Verwijderen

Video: Hoe Geluidsstuurprogramma's Te Verwijderen
Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2024, Mei
Anonim

Om met alle apparaten te kunnen werken, implementeren moderne besturingssystemen het concept van stuurprogramma's. Drivers zijn modules die een uniforme software-interface hebben, maar hun eigen logica implementeren voor het werken met een specifiek apparaat. In de regel levert de fabrikant drivers voor hun producten. Distributies van besturingssystemen bevatten ook een groot aantal stuurprogramma's voor typische apparaten. Deze stuurprogramma's worden automatisch geïnstalleerd tijdens de systeeminstallatie. Het is echter mogelijk dat apparaten met dergelijke stuurprogramma's niet correct werken. In dit geval moet u de driver verwijderen of vervangen. Zo is het vaak nodig om de standaard geluidsdrivers te verwijderen om later de driver van de fabrikant van de geluidskaart te kunnen installeren.

Hoe geluidsstuurprogramma's te verwijderen
Hoe geluidsstuurprogramma's te verwijderen

Het is nodig

Beheerdersrechten in Windows

instructies:

Stap 1

Open het dialoogvenster met systeemeigenschappen. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer". Het bevindt zich op het bureaublad. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Eigenschappen".

Stap 2

Open Apparaatbeheer. Schakel in het dialoogvenster "Systeemeigenschappen" naar het tabblad "Hardware". Klik op de knop Apparaatbeheer.

Stap 3

Zoek het stuurprogramma dat moet worden verwijderd. Zoek in Apparaatbeheer in de lijst met apparaatcategorieën voor uw lokale computer de categorie Geluid, video en gamecontrollers. Vouw deze categorie uit door op het "+"-teken naast de naam te klikken. Blader door de lijst voor deze categorie. Selecteer het item dat u wilt verwijderen.

Stap 4

Verwijder de bestuurder. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde item. Selecteer in het contextmenu het item "Verwijderen".

Aanbevolen: