Een Geluidsstuurprogramma Kiezen?

Inhoudsopgave:

Een Geluidsstuurprogramma Kiezen?
Een Geluidsstuurprogramma Kiezen?

Video: Een Geluidsstuurprogramma Kiezen?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Fix Microphone Not Working on Windows 10 2023, Januari-
Anonim

Nadat u het Windows-besturingssysteem hebt geïnstalleerd, moet u al uw bestaande hardware configureren. Soms moet u de juiste stuurprogramma's installeren voor apparaten waarvoor het systeem ze niet automatisch kon matchen.

Een geluidsstuurprogramma kiezen?
Een geluidsstuurprogramma kiezen?

Het is nodig

Sam Drivers, internettoegang

instructies:

Stap 1

Situaties waarin het Windows-besturingssysteem niet automatisch de juiste driver voor de geluidskaart kon vinden, zijn uiterst zeldzaam. Dit gebeurt meestal omdat gebruikers een vrij zeldzaam model van dit apparaat gebruiken. De tweede mogelijke reden is dat uw geluidsadapter veel later is gemaakt dan het besturingssysteem dat u hebt geïnstalleerd.

Stap 2

In ieder geval is het noodzakelijk om de selectie van het vereiste stuurprogramma te starten door de aanwezigheid ervan in de Microsoft-database te controleren. Open Apparaatbeheer. U vindt dit item nadat u naar de eigenschappen van het menu "Deze computer" bent gegaan.

Stap 3

Selecteer het apparaat waarvoor u het stuurprogramma wilt installeren of bijwerken. In dit geval zal het een geluidskaart zijn. Klik met de rechtermuisknop op het apparaat dat is gemarkeerd met een uitroepteken en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Klik in het volgende venster op het item "Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's". Klik na het voltooien van de zoekopdracht op de knop "Installeren".

Stap 4

Als Windows niet automatisch de juiste driver kon vinden, voer dan een handmatige zoekopdracht uit. Open een willekeurige zoekmachine en voer de naam van uw geluidsadapter in de zoekbalk in en voeg het woord "stuurprogramma" toe.

Stap 5

Selecteer de driverkit voor uw apparaat. U kunt het beste stuurprogramma's downloaden van de officiële website van de fabrikant van deze apparatuur. Herhaal het algoritme beschreven in de derde stap, maar selecteer het item "Zoeken naar stuurprogramma's op deze computer" en geef het pad naar de gedownloade bestanden op.

Stap 6

Als beide bovenstaande methoden u niet hebben geholpen, gebruik dan een speciaal programma. Laten we het Sam Drivers-pakket als voorbeeld nemen. Start deze applicatie en wacht tot de apparaatscan is voltooid. Vink het vakje aan naast de set stuurprogramma's die u wilt bijwerken of installeren en klik op de knop "Uitvoeren".

Populair per onderwerp