Een Geluidsstuurprogramma Installeren Sound

Inhoudsopgave:

Een Geluidsstuurprogramma Installeren Sound
Een Geluidsstuurprogramma Installeren Sound

Video: Een Geluidsstuurprogramma Installeren Sound

Video: Een Geluidsstuurprogramma Installeren Sound
Video: How to install Audio Driver Or Windows 10 ,8,7 Error No Audio Output Device Is Installed 2024, April
Anonim

Als de computer weigert om geluid af te spelen, is waarschijnlijk de juiste driver beschadigd of ontbreekt, waarvan de installatie voor elke geluidskaart hetzelfde is. Als het geluidsapparaat helemaal niet in het systeem wordt weergegeven, moet u bovendien de juiste update voor het systeem installeren.

Een geluidsstuurprogramma installeren sound
Een geluidsstuurprogramma installeren sound

Noodzakelijk

driverbestand gedownload van de website van de fabrikant van de geluidskaart

instructies:

Stap 1

Ga naar de systeemapparaatbeheer en controleer op een geluidskaart. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen" en klik vervolgens op de link "Apparaatbeheer". Als in het geopende venster een item "Geluids-, video- en spelapparaten" staat, dat de naam van de geluidskaart weergeeft, detecteert het systeem het apparaat en kunt u direct naar de installatie van het stuurprogramma gaan. Als een dergelijk item niet bestaat, installeer dan de update van Microsoft "Universal Audio Device Driver", die kan worden gedownload van de officiële website van het bedrijf.

Stap 2

Verwijder de geïnstalleerde geluidsstuurprogramma's via het menu Programma's toevoegen of verwijderen (Start -> Configuratiescherm).

Stap 3

Download het stuurprogramma van de officiële website van de fabrikant van de geluidskaart. Vaak worden alle benodigde hulpprogramma's bij uw computer geleverd, dus controleer of ze beschikbaar zijn op de schijf. Meestal gebruiken computers Realtek-kaarten, waarvoor het stuurprogramma "Realtek High Definition Audio Driver" wordt genoemd. Voor ingebouwde kaarten kunnen stuurprogramma's worden gedownload van de website van de fabrikant van het moederbord.

Stap 4

Voer het uitvoerbare bestand van de gedownloade applicatie uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Start na de installatie uw computer opnieuw op. Voer de applicatie uit die verschijnt na het installeren van het stuurprogramma.

Stap 5

Pas alle parameters aan die nodig zijn voor comfortabel luisteren naar audiobestanden.

Aanbevolen: