Waar In Moskou Kun Je Goedkoop Een Computer In Elkaar Zetten

Waar In Moskou Kun Je Goedkoop Een Computer In Elkaar Zetten
Waar In Moskou Kun Je Goedkoop Een Computer In Elkaar Zetten

Video: Waar In Moskou Kun Je Goedkoop Een Computer In Elkaar Zetten

Video: Waar In Moskou Kun Je Goedkoop Een Computer In Elkaar Zetten
Video: Zo bouw jij je eigen (gaming) PC! 2024, April
Anonim

Het is niet altijd mogelijk om de computer die je nodig hebt in een winkel te vinden. In dit geval blijven er twee opties over: het benodigde systeem zelf samenstellen of de montage in een bepaald bedrijf of bij een particuliere meester bestellen. Zowel in het eerste als in het tweede geval zijn er nuances waarmee rekening moet worden gehouden.

Waar in Moskou kun je goedkoop een computer in elkaar zetten
Waar in Moskou kun je goedkoop een computer in elkaar zetten

Als u besluit de computer zelf in elkaar te zetten, evalueer dan eerst de geschiktheid van deze oplossing. Het voordeel zal vrij klein zijn, ongeveer tweeduizend roebel. Tegelijkertijd is er een groot risico om iets verkeerd te doen en dure componenten uit te schakelen. Maar als je in jezelf gelooft, moet je componenten van hoge kwaliteit kopen tegen de laagst mogelijke prijzen. De beste optie voor Moskou is de Savelovsky-radiomarkt, Mitinsky en Gorbushka.

Wanneer u componenten koopt, moet u hun gemiddelde kosten duidelijk begrijpen, om niet tegen een te dure prijs te kopen. Het is onwaarschijnlijk dat u componenten goedkoper zult vinden dan op de radiomarkten, maar houd er rekening mee dat het risico om defecte elementen te kopen hier veel groter is. Verkopers vervangen echter in de regel ondermaatse onderdelen zonder vragen.

Het is vermeldenswaard dat u een kant-en-klare computer kunt bestellen in de configuratie die u nodig hebt bij verkopers op de radiomarkten, tegen een prijs die ongeveer hetzelfde bedrag kost dat u uitgeeft aan de afzonderlijke aankoop van componenten. Daarom heeft zelfassemblage in dit geval niet veel zin - laat de meester het doen. In dit geval bent u in ieder geval verzekerd van de initiële prestaties van uw computer.

U kunt ook een computerassemblage bestellen bij bedrijven die computerapparatuur verkopen. In dit geval zal de prijs van het afgewerkte systeem hoger zijn dan bij bestelling op de radiomarkt, maar de kwaliteit zal ook hoger zijn. De praktijk leert echter dat computers die zijn samengesteld uit onderdelen die op de radiomarkt zijn gekocht, jarenlang goed kunnen werken. Het belangrijkste hier is om de juiste configuratie te kiezen. Je moet precies weten wat voor soort moederbord je nodig hebt, wat voor soort processor het zal hebben, welke geheugenmodules je erin moet installeren. Selecteer vooraf het gewenste videokaartmodel, enz. enz. Beschrijf alles heel nauwkeurig - in dit geval vermijdt u veel problemen. Met name de master die de computer monteert, zal u geen verouderde componenten meer geven. Hoe nauwkeuriger u de taak beschrijft, hoe beter het resultaat zal zijn.

Heeft het zin om zelf een computer te bouwen? Ja, maar alleen als je dit probleem wilt begrijpen, als je van computertechnologie houdt. Als de door jouw handen samengestelde computer begint te werken, is dat erg prettig. Wat vroeger een heleboel details waren, komt plotseling tot leven - je zet een besturingssysteem op de geassembleerde computer, configureert het naar behoefte. Zelfs de houding ten opzichte van deze computer zal anders zijn - u was het tenslotte die hem leven gaf. Zo'n computer geeft je een veel aangenamere ervaring dan een computer die je in een winkel koopt.

Aanbevolen: