Een MFP Voor Thuisgebruik Kiezen

Inhoudsopgave:

Een MFP Voor Thuisgebruik Kiezen
Een MFP Voor Thuisgebruik Kiezen

Video: Een MFP Voor Thuisgebruik Kiezen

Video: Een MFP Voor Thuisgebruik Kiezen
Video: HP Officejet Pro X476dw MFP: производительное МФУ 2024, Mei
Anonim

De MFP is een welverdiende hit bij thuis- en kantoorgebruikers, omdat dit compacte apparaat echt veel kan. Als u het echter verkeerd kiest, zult u veel geld moeten uitgeven aan de aanschaf van extra apparaten of het onderhoud ervan.

Een MFP voor thuisgebruik kiezen
Een MFP voor thuisgebruik kiezen

Waarom kiezen voor een MFP voor thuis?

De belangrijkste voordelen van de MFP kunnen worden beschouwd als zuinig (u hoeft geen 3 afzonderlijke apparaten te kopen - een printer, een scanner, een kopieerapparaat en cartridges), evenals de mogelijkheid om ruimte op uw bureau te besparen.

Wat zijn de soorten MFP's

MFP's kunnen worden onderverdeeld in typen volgens het type bedrukking (inkjet, laser), kleur (monochroom of kleur). De goedkoopste zijn de instapmodellen voor inkjet, duur - laser, kleur, met extra functies.

Welke selectiecriteria moeten worden overwogen bij het kopen van een MFP voor thuis for

Bedenk voordat je geld uitgeeft aan een apparaat waarom je het persoonlijk nodig hebt, welke functies je zo vaak mogelijk gaat gebruiken en wat je van de aankoop verwacht.

Bij het kiezen van een MFP voor studie kan het bijvoorbeeld de moeite waard zijn om te stoppen bij goedkope modellen van laser-MFP's met zwart-wit afdrukken, omdat hiermee een grote hoeveelheid materialen kan worden afgedrukt tegen lage kosten voor het bijvullen van een cartridge. Een belangrijk voordeel van dergelijke apparaten is de mogelijkheid om ze "op vakantie" te sturen. Simpel gezegd, de cartridge zal niet uitdrogen als de MFP heel lang niet heeft geprint.

Als u constant aan het printen bent en tegelijkertijd de zuinigheid van printen belangrijk voor u is, kunt u modellen van inkjet-MFP's met continue inkttoevoersystemen overwegen. Dit systeem zorgt voor een zeer aanzienlijke verlaging van de kosten van elke kopie met een zeer goede afdrukkwaliteit.

Minder vaak worden MFP's gekozen voor het afdrukken van foto's of andere specifieke hobby's die speciale apparaatkenmerken vereisen. Voor thuisgebruik is de snelheid van printen of scannen ook niet belangrijk, de mogelijkheid om via het netwerk verbinding te maken met de MFP. Maar het werken met informatiedragers vergroot wellicht het werkgemak voor de gewone gebruiker.

Aanbevolen: