Wat Te Spelen Met Uw Kind Op De Kinect-console

Wat Te Spelen Met Uw Kind Op De Kinect-console
Wat Te Spelen Met Uw Kind Op De Kinect-console

Video: Wat Te Spelen Met Uw Kind Op De Kinect-console

Video: Wat Te Spelen Met Uw Kind Op De Kinect-console
Video: Je hebt nog maar een week om je aan te melden voor de audities van Kinderen voor Kinderen! 😃🎤 2024, Mei
Anonim

Het is koud buiten en je weet 's avonds of in het weekend niet wat je met jezelf en je kind aan moet? Je ogen worden moe van de tv en de computer, je beweegt niet veel tijdens bordspellen. Het combineren van fysieke en mentale stress zal games op de Kinect-console helpen.

Wat te spelen met uw kind op de Kinect-console
Wat te spelen met uw kind op de Kinect-console

Kinect is een contactloze aanraakcontroller die bij je Xbox 360 of Xbox one wordt geleverd. De prijs voor de kit varieert van 14.000 en meer. Het belangrijkste punt bij het aansluiten is om voldoende vrije ruimte te laten tussen de tv en de rest van het meubilair, zodat je kunt springen en met je armen kunt zwaaien zonder de interieuritems te vernietigen en zonder andere spelers aan te raken.

Voel je een deelnemer aan de Olympische Spelen met behulp van het ultieme verzamelspel Kinect Sports. Deze compilatie heeft de harten van de jongere generatie veroverd en won in 2012 de Bafta Award in de categorie Sport en Fitness. Spannende wedstrijden in de boksring, sprinten, beachvolleybal, basketbal, darts en 8 andere sporten wachten op je.

Uw hand wordt opgestoken om aan te geven dat u wilt spelen. De aanraaksensor van de controller leest de bewegingen en vervolgens kun je een personage voor het spel kiezen uit de lijst met kant-en-klare personages of je eigen speler maken. Het spelkarakter herhaalt je bewegingen volledig, zelfs als het kusjes of vreugdedansjes zal zijn bij de finish.

Voel de adrenalinestoot en spring wanneer je virtuele skates probeert in Red Bull Crashed Ice kinect. Je moet op een lange afstand concurreren in snelheid en vindingrijkheid met scherpe bochten, ups en downs. Probeer alleen niet van streek te raken als je verliest - vriendschap wint altijd.

Of misschien ben je van plan om populaire danspasjes te leren of wil je je eigen danselementen bedenken? Dan zul je Dance central 3 leuk vinden. Onder opruiende buitenlandse hits nodigen gamepersonages in de vorm van een jongen en een meisje je uit om op het ritme van de muziek te bewegen. Het maakt niet uit of je goed bent of niet! Het belangrijkste is om te ontspannen en plezier te hebben.

Voor fantasieliefhebbers waren er Star Wars- en Harry Potter-spellen. Speciale bewegingen zijn daar niet vereist - je hoeft alleen maar met je hand te zwaaien met een virtueel zwaard of toverstaf om verschillende speltaken uit te voeren.

The Call of Adventure neemt je mee door de maalstroom van gebeurtenissen in Kinect Adventures. Je team moet met een vlot langs een bergrivier afdalen, obstakels overwinnen en onderweg gouden munten verzamelen. Voor de lol maakt de ingebouwde camera van de sensor foto's van jou op de meest ongelegen momenten. Foto's kunnen naar eigen goeddunken worden opgeslagen of verwijderd.

Een storm van tederheid en positieve emoties wordt veroorzaakt door het spel Kinectimals, waarin je een virtuele tijger of panda kunt krijgen. Door het huisdier een naam te geven en het juiste type te kiezen, kun je het dier commando's leren, de vacht aaien en met de bal spelen. Groen gras, realistisch wiegend onder de kracht van de wind, verblindende zon en je aanhankelijke huisdier - al deze ingrediënten zijn ongelooflijk rustgevend. Volwassenen kunnen na werkdagen ontspannen en het kind oefent het verzorgen van dieren zonder gevolgen in de vorm van bijvoorbeeld een allergie voor wol.

Aanbevolen: