Een Videocamera Verbinden Met Skype

Inhoudsopgave:

Een Videocamera Verbinden Met Skype
Een Videocamera Verbinden Met Skype

Video: Een Videocamera Verbinden Met Skype

Video: Een Videocamera Verbinden Met Skype
Video: How To Fix Skype Camera Not Working 2024, Mei
Anonim

De wereld van technische apparaten is uniek en divers: het blijkt dat je in plaats van een webcamera een gewone digitale videocamera kunt gebruiken. Hiervoor moet de camcorder correct zijn aangesloten en geconfigureerd.

Een videocamera verbinden met Skype
Een videocamera verbinden met Skype

Het is nodig

  • - personal computer met internettoegang;
  • - USB-kabel;
  • - videocamera.

instructies:

Stap 1

Download en installeer speciale software op uw pc, bijvoorbeeld SplitCam. Sluit vervolgens de camcorder via een USB-kabel aan op de computer.

Stap 2

Ga na het aansluiten van de camcorder naar de "Setup Wizard". Houd er rekening mee dat de pc zich op hetzelfde netwerk moet bevinden als de aangesloten videocamera. Doorloop alle stappen die door de "wizard" worden voorgesteld om dit apparaat te configureren.

Stap 3

Controleer na het doorlopen van alle instellingen of de camera klaar is voor volwaardig gebruik. Het is heel eenvoudig: maak een foto of video en zet deze over via internet met behulp van de Skype-applicatie.

Stap 4

Bovendien kan de FTP-waarschuwingsfunctie worden geconfigureerd via de camcorder. Om deze functionaliteit te configureren, moet u naar de "Wizard Instellingen" gaan en een specifieke sectie zoeken. Houd er rekening mee dat niet alle camera's deze optie ondersteunen, controleer of deze functionaliteit beschikbaar is in het aangesloten apparaat of niet, en pak dan pas de instellingen (anders komt er niets van).

Stap 5

De algemene instelling van een videocamera is als volgt: klik op de knop "Installatiewizard", vink vervolgens het vakje naast de zin "Bewegingsdetectie" aan en klik op de knop "Inschakelen". Daarnaast kunnen er andere instellingen voor dit toestel worden gemaakt, afhankelijk van het camcordermodel.

Aanbevolen: